satılık british shorthair kedi

satılık british shorthair kedi

Bursa / Osmangazi / Çırpan Mah.
1₺
  • 1₺
    Bursa / Osmangazi / Çırpan Mah.
  • Hayvanlar alemi / Evcil hayvanlar / Kedi ilanları

  • satılık british shorthair kedi
  • İlan no#4435657
  • Kimden Sahibinden
  • Kedi ırkı British shorthair
  • Kedinin cinsiyeti Dişi ve Erkek
  • Kedi yaşı 0-3 Aylık
 
British shorthair Sahibinden Çırpan Mah. British shorthair Yaşlılara uygun British shorthair kedi Osmangazi
--- PET AÇIKLAMASI ---

Daha fazla bilgi almak için telefon numaralarımızdan bizlere ulaşabilirsiniz.

Bebeklerimiz safkan olup ırkının tüm özelliklerini taşımaktadır. Görüntülü arama ile bebeklerimizi görebilir, seçebilirsiniz.Uzman veteriner hekimimizin gözetimi altında olan bebeklerimiz sağlık ve ırk garantilidir.Günü gelen uygulamarı yapılmış olup, sizlere AŞI KARNELERİ' ile teslim edilir.TÜRKİYE´NİN HER İLİNE BİR GÜN İÇERİSİNDE ANLAŞMALI OLDUĞUMUZ OTOBÜS FİRMALARI İLE BULUNDUĞUNUZ İLE ÖZEL PET KUTUSUNDA BEBEĞİMİZ TESLİM EDİLİR.

Bazı illere de elden teslim olanağımız bulunmaktadır.

( Bilgi alabilirsiniz )

SATIŞ SONRASI 7/24 DESTEK ALABİLİRSİNİZ.

DİĞER TÜM IRKLARIMIZ ILE'de HIZMETİNİZDEYİZ.

İNTERNET SİTELERİMİZDEN BİZİ TAKİP EDEBİLİRSİNİZ.

*GOOGLE:

https://plus.google.com/1031077247***6 1074673

*YOUTUBE:

https://www.youtube.com/channel/UCKV5t M65NXLGxkR2ade25aA

*BLOGGER:

https://www.blogger.com/blogger.g?blog ID=3918443170833919146#allposts

*FACEBOOK:

https://www.facebook.com/scoobydubidoo scoobypetlife/

*İNSTAGRAM:

https://instagram.com/scoobypetlife/

---

Tüyleri yoğun ve peluş gibi olan British Shorthair evcimen bir ırktır. Sabırlı bir ırk olmasından dolayı çocuklarla iyi anlaşırlar. British Shorthair sahibinin yanında oturmayı, kucaklarında oturmaya tercih ederler.Oyuncu, sıcakkanlı British Shorthair (İngiliz Kısatüy) yalnız yaşayanlar için biçilmiş kaftandır. Çünkü sahibine şiddetle bağlıdır. British Shorthair ırkı kediler büyüktür ve güçlüdür. Kemikleri güçlüdür ve vücudu kaslıdır. Görüntüsü enlidir ve beden hatları yuvarlaktır. Boynu kaslı, göğüs kısmı geniş, dişleri kuvvetlidir. Bacakları kalın ve güçlüdür. İlk ortaya çıktığı şekli hiç bozulmamıştır.Eski zamanlarda evlerden haşere ve zararlı hayvanları uzak tutmak için görevli bir kedi ırkıdır. Tüyleri yoğun ve kalındır. Kışın kalınlığı daha da artar. Kediyi korumakta çok etkili olduğundan dolayı tüylerin dayanıklı bir yapısı vardır. British Shorthair'i kucağınıza aldığınızda arkasından elinizle destek vermeniz gerekir. Popo kısımının karnından aşağıda olmamasına özen gösterilmelidir. Buna özen gösterilmezse hayvan kendini rahatsız hissedebilir.Yanında birilerinin olmasından çok hoşlanır. Uyumludur. Aile üyelerine kendini adayan, sevgi dolu bir kedidir. Oyun oynamayı sever ve oyun oynarsa saatlik ilgiye ihtiyaç duymaz. Eğer oyun için uygun ruh halindeyse, en yakındaki oyuncaklarından birini kapıp oynamak istediği kişiye gider. Bununla birlikte tek başına da zaman geçirebilir.Kaslı ve güçlü yapılı olduğundan dolayı beslenmesine özellikle dikkat edilmelidir. Kaslı vücuduna ve güçlü kemiklerine rağmen kilo kaybedip formdan düşmemesi önemlidir. Yeterli miktarda egzersiz yaptırılmalıdır. İnteraktif oyun ile birlikte formda kalması sağlanmalıdır. Oyuncağı olmadığında etrafındaki herhangi bir şeyi oyuncak olarak kullanabilir. British yanlız kalabilir. Hareketli bir kedi ırkı olmasının yanı sıra güneş altında uyuyarak da zaman geçirir. Bakımı kolaydır, harika ve sakin bir arkadaştır.Özellikle mevsim geçişlerinde tüyler dökülürken ya da yoğunlaşırken olmak kaydıyla günlük fırçalanma ihtiyacı vardır. Fırçalanmadığı takdirde tüylerinde düğümler oluşabilir. Tüy dökme eğilimi orta seviyededir.

British Shorthair aslen Britanya'nın sokak ve çiftliklerinden gelir, üstüne üstlük kedi sevgisinin ilk sembolü olarak da düşünülür. Bu ırkın "babası" ilk profesyönel kedi üreticisi olan Harrison Wier'dır. Kedi tarihinde "Father of the Cat Fancy" (Kedi sevgisinin babası) olarak bilinir. Harrison'un özellikleri bu kadar ile sınırlı değildir. İlk kedi gösterisinin kurallarını belirleyen kişidir. Bu gösteri Britanya'da 1871'de gerçekleşmiştir. Horrison Britanya sokaklarından bu akıllı kediyi almış ve kapsamlı bir üretim programıyla birlikte kediyi soylulaştırıp British adını vermiştir. 1. Dünya Savaşı ve 2. Dünya Savaşı sırasında sayıları azalmış ancak akabinde yeniden çoğalıp populerliğini geri kazanmıştır. Dünya çapında tescil kazanmıştır. Bir zamanlar British Blue ( İngiliz Mavi) olarak anılmış; daha sonraları başka renkleri de piyasaya çıktığından dolayı British yada British Shorthair olarak isimlendirilmiştir.
Sağlık durumu

Aşılı

Kimlere uygun

Aileye uygun

Daha önce hayvan bakanlara

Diğer hayvanlarla uyumlu

Yaşlılara uygun

Çocuklara uygun

İlk hayvan bakacaklara

  • #4435657
  • MEGA Foto
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Kedi ilanları
  4. Bursa
  5. Osmangazi
  6. Çırpan Mah.
  • satılık scottish fold kedi

    --- PET AÇIKLAMASI --- Daha fazla bilgi almak için telefon numaralarımızdan bi ...

  • van-sarman kırması oğlumuzaı çiftleştirmek için dişi arıyoruz

    Van sarman kırması 7 aylık oğlumuza Ankara içi çiftleştirilecek, dişi kedi arıyo ...

  • dünya tatlısı tekir kedim

    Taşınma dolayısıyla sahiplendirmek zorundayım 7 aylık dışı aşıları var kısır değ ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.