satılık brıtısh shorthair blue point yavruları petonyada

satılık brıtısh shorthair blue point yavruları petonyada

Marmara » İstanbul » Kadıköy
Görüşülür
satılık brıtısh shorthair blue point yavruları petonyada
 
satılık brıtısh shorthair blue point yavruları petonyada satılık brıtısh shorthair blue point yavruları petonyada satılık brıtısh shorthair blue point yavruları petonyada satılık brıtısh shorthair blue point yavruları petonyada satılık brıtısh shorthair blue point yavruları petonyada satılık brıtısh shorthair blue point yavruları petonyada
GERÇEK KALİTE GERÇEK DOSTLUK PETONYA PET SHOP'TA TÜRKİYE'NİN EN ÖZEL IRKLARINA www.petonya.com SAYFAMIZDAN ULAŞABİLİRSİNİZ. http://www.facebo ok.com/petonya34 www.petonya.com Türki ye'nin En Güzel ve En Kaliteli Kedi-Köpek Yavrularına Sahip Olmak İstiyorsanız Sizleri Mağazamızda Görmekten Mutluluk Duyarız... Satış Öncesi Hizmetlerimiz; Alacağınız tüm yavrular ( idrar, kan, dışkı ) testlerinden tam not almış sorunsuz yavrulardır, bu evraklar size satış esnasında teslim edilmektedir. Firmamız bünyesindeki ekip arkadaşlarımız Devlet kurumları tarafından verilen tüm sertifikalarını almış olup profesyonel bir hizmet sunmaktadır. Uzman ekip arkadaşlarımız satış sırasında siz değerli müşterilerimizin bütün sorularına cevap vermekten büyük keyif alacaklardır. Firmamızda kesinlikle temsili resimler kullanılmamaktadır, bu profesyonel hizmet sadece PETONYA farkı ile sizlerle. ( TÜRKİYE'NİN HER YERİNE AYNI GÜN TESLİMAT GARANTİSİ ) AVRUPA BİRLİĞİ TÜM ÜLKELERE TESLİMAT GARANTİSİ Satış Sonrası Hizmetlerimiz; EĞİTİM, PANSİYON, PET KUAFÖR, VETERİNER HİZMETLERİMİZLEDE SİZLERLEYİZ. PETONYA'DA SEVİMLİ DOSTLARIMIZI ZİYARET EDERKEN KAHVEMİZİ İÇMEYE NE DERSİNİZ.? PETONYA MAĞAZALARINDA TÜM IRKLARIMIZ ÖZEL SİSTEMLİ VE PROFESYONEL BİR ŞEKİLDE BAKILMAKTADIR İLETİŞİM İÇİN TEL: (0216) 361 00 61 GSM:(0545) 461 0 361 ŞEMSETTİN GÜNALTAY CADDESİ NO:56 (MİNİBÜS CADDESİ ) SUADİYE-KADIKÖY-İSTANBUL Bu ırkda kızıl, beyaz, mavi, siyah, krem, vizon, duman, tekir, lekeli ve çift renkler mevcuttur. British Shorthair tıpkı Persian Longhair gibi, İngiliz leylağı, çikolata, kızıl, klasik tekir ve beyaz da dahil olmak üzere her renk olabilir. Tekir desenleri genelde geniş ve belirgin çizgilerden oluşur. Bacaklarda düzgün halkalar genişleyerek bedendeki desenlerle birleşir. Kuyrukta da halkalar vardır. Alındaki desenler bir "M" harfi oluşturur. Omuzlarda ise hoş bir kelebek deseni ortaya çıkar. Uskumru tipi tekir kedilerde koyulu açıklı bantlar ana rengin üstündedir. Koyu renk kolyeler, dar bacak bilezikleri, sırtta kesintisiz devam eden koyu bir bant ve halkalı kuyruk belirgin özelliklerindendir. Lekeli tekirde kahverengi, mavi, gümüş tekir çizgilerinin üstünde kızıl veya krem lekeler oluşur. Tüylere göre gözler, altın, bakır, yeşil veya mavi-yeşil ve fındık kabuğu rengidir. Beyaz kedilerin göz renkleri mavi, turuncu veya safir mavisi ve turuncu (bakır, altın) gibi çift renkli olabilir.
  • #4083993
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Kedi ilanları
  • İstanbul Büyükçekmece'de yavru safkan siyam kedileri

    sahibinden 1, 5 aylık safkan siyam kedileri. Ücrette pazarlık payı vardır. ...

  • safkan iran (persian) kedisi

    izmir'de 13 aylık erkek iran kedisi. fiyat için görüşülür. lütfen iletişime geçi ...

  • Secereli tea cup yorkshire terrier

    Yorkshire terrier; boyları teacup'dır, ve büyümemektedir. Özellikleri cinsi gere ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.