satılık bıldırcınlar, fizan horozu, cin tavuğu ve horozu!!

satılık bıldırcınlar, fizan horozu, cin tavuğu ve horozu!!

Marmara » Bursa » Osmangazi
8₺
  • 8₺
    Marmara » Bursa » Osmangazi
satılık bıldırcınlar, fizan horozu, cin tavuğu ve horozu!!
 
satılık bıldırcınlar, fizan horozu, cin tavuğu ve horozu!! satılık bıldırcınlar, fizan horozu, cin tavuğu ve horozu!! satılık bıldırcınlar, fizan horozu, cin tavuğu ve horozu!! satılık bıldırcınlar, fizan horozu, cin tavuğu ve horozu!! satılık bıldırcınlar, fizan horozu, cin tavuğu ve horozu!! satılık bıldırcınlar, fizan horozu, cin tavuğu ve horozu!!
bıldırcın adet fiyatı 8 tl dir. farklı cinsler vardır. 3 erkek 5 dişi var. erkeklerden birinin ayağı kafese sıkıştığı için kullanamıyor. onun dışında bıldırcınlarım gayet sağlıklıdır. alana şimdiden hayırlı olsun. toplu alıcaklar için fiyat görüşülür. fizan horozum zibrit cinsidir. gayette sağlıklıdır. Cin çifti gül ibiktir. saf kan 5 tırnaklıdır. paçalıdır. siyah beyaz renklidir. çift gayet sağlıklıdır. ve 4 adette sağlıklı ama gagaları kesik tavuğum vardır. cin çifti 70 lira fizan horozu 60 lira tavuklar adet 10 lira bıldırcınlar adet 8 lira. toplu alımlarda fiyat konuşulur.
  • #3345519
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.