satılık amerikan bulldog köpeği

satılık amerikan bulldog köpeği

Marmara » Bursa » Bursa
Görüşülür
satılık amerikan bulldog köpeği
 
satılık amerikan bulldog köpeği satılık amerikan bulldog köpeği satılık amerikan bulldog köpeği satılık amerikan bulldog köpeği satılık amerikan bulldog köpeği satılık amerikan bulldog köpeği
--PET AÇIKLAMASI -- DİĞER TÜM IRKLARIMIZ ILE'de HIZMETİNİZDEYİZ. İNTERNET SİTELERİMİZDEN BİZİ TAKİP EDEBİLİRSİNİZ. *Google : https://plus.google.com/1031077247545610 74673/posts?hl=tr *Youtube : https://www.youtube.com/channel/UCKV5tM6 5NXLGxkR2ade25aA/videos *Blogger : https://www.blogger.com/blogger.g?blogID =3918443170833919146#allposts *Facebook : https://www.facebook.com/Scoobypetlife-7 06626236135163/ *İnstagram: https://instagram.com/scoobypetlife/ Daha fazla bilgi almak için telefon numaralarımızdan bizleri arayabilirsiniz. -Bebeklerimiz safkan olup ırkının tüm özelliklerini taşımaktadır. Görüntülü arama ile bebeklerimizi görebilir, seçebilirsiniz.Uzman veteriner hekimimizin gözetimi altında olan bebeklerimiz sağlık ve ırk garantilidir.Günü gelen uygulamarı yapılmış olup, sizlere AŞI KARNELERİ' ile teslim edilir.TÜRKİYE´NİN HER İLİNE BİR GÜN İÇERİSİNDE ANLAŞMALI OLDUĞUMUZ OTOBÜS FİRMALARI İLE BULUNDUĞUNUZ İLE ÖZEL PET KUTUSUNDA BEBEĞİMİZ TESLİM EDİLİR. Bazı illere de elden teslim olanağımız bulunmaktadır. ( Bilgi alabilirsiniz ) SATIŞ SONRASI 7/24 destek alabilirsiniz. --- Görkemli bir köpek arıyorsanız Amerikan Bulldog tam size göre. Doğru bir tabir olur mu bilmiyorum ama eski amerikan arabalarının görkemi, ihtişamı bu köpeklerde de var. Hatta tank gibi köpek diyenler var. Herkes bu köpeklerin görünümünden etkileniyor, büyük yuvarlak kafa ve sert mizaç ama yumuşak kalp bu köpeği vazgeçilmez yapıyor. Amerikan bulldog bakan hayvan sahiplerinin ortak yanı ölen köpeklerini yıllardır anlatıyorlar. Sevdiklerimizin uzun ömürlü olması dileğiyle. Tam bir aile köpeğidir. Keşke bir bodyguard'ımız olsaydı diyen aileler için iyi bir fikir. Sahiplenme duygusuna hayran kalacaksınız. Koruyucu bir köpek olarak anlatılsa da agresif bir köpek değil sosyal bir köpektir. Boş yere asla saldırmaz. Her köpekte geçerli olduğu gibi pisikolojisi bozulan köpekler hariç. Küçük bir terrier bile pisikolojisi bozulduğunda vahşi bir yaratığa dönüşebiliyor. Bir alman kurdu veya Rotweiller gibi yabancılara agresif değildir, seçicidir, arkadaşlarınızı ayırt edebilir, hisleri kuvvetlidir.
  • #4130656
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  • sahibinden sıfır numara yorkshire terrier yavrusu

    Merhaba... Yavrumun adı nina, 74 günlük dişi yavrudur. 4 kardeşten sonuncusudur, ...

  • SATILIK FRENÇ BULDOG YAVRULARI

    FRENÇ BULDOG YAVRULARI ŞANSLI PATİLERDE ÇOK GÜZEL KEPÇE KULAKLI FRANSIZ BULDOGLA ...

  • bursa inegölden barak ve kopay av köpeği

    kopay ve barak av köpeğim satılıktır bir buçuk yaşındadırlar yer bursa inegöl tu ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.