satılık alman kurdu yavruları

satılık alman kurdu yavruları

Bursa / Osmangazi / İsmetiye Mah.
1₺
 
Aşılı Alman çoban kurdu Alman çoban kurdu İsmetiye Mah. İsmetiye Mah. köpek ilanı köpek ilanlari İsmetiye Mah. Alman çoban kurdu yaş 0-3 Aylık
alman kurdu,alman kurdu yavruları,satılık alman çoban köpeği,satılık alman kurdu yavruları,yavru köpekler,yavru köpek alman kurdu,alman kurt,alman çoban köpeği

Daha fazla bilgi almak için 0532 174 8757 veya 0534 688 3548 telefon numaralarımızdan bizlere ulaşabilirsiniz.

- PET AÇIKLAMASI -

Bebeklerimiz safkan olup ırkının tüm özelliklerini taşımaktadır. Görüntülü arama ile bebeklerimizi görebilir, seçebilirsiniz.Uzman veteriner hekimimizin gözetimi altında olan bebeklerimiz sağlık ve ırk garantilidir.Günü gelen uygulamarı yapılmış olup, sizlere AŞI KARNELERİ' ile teslim edilir.TÜRKİYE´NİN HER İLİNE BİR GÜN İÇERİSİNDE ANLAŞMALI OLDUĞUMUZ OTOBÜS FİRMALARI İLE BULUNDUĞUNUZ İLE ÖZEL PET KUTUSUNDA BEBEĞİMİZ TESLİM EDİLİR.

Bazı illere de elden teslim olanağımız bulunmaktadır.

( Bilgi alabilirsiniz )

SATIŞ SONRASI 7/24 DESTEK ALABİLİRSİNİZ.

DİĞER TÜM IRKLARIMIZ ILE'de HIZMETİNİZDEYİZ.

İNTERNET SİTELERİMİZDEN BİZİ TAKİP EDEBİLİRSİNİZ.

*GOOGLE:

https://pl us.google.com/103107724754561074673/post s?hl=tr

*YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCKV5tM6 5NXLGxkR2ade25aA/videos

*BLOGGER:

http s://www.blogger.com/blogger.g?blogID=391 8443170833919146#allposts

*FACEBOOK:

h ttps://www.facebook.com/Scoobypetlife-70 6626236135163/

*İNSTAGRAM:

https://in stagram.com/scoobypetlife/

-*-*-*-*-*-* -*-**

Çok yüksek Korumacı duyguları olmasından dolayı küçük yaşlardan itibaren iyi bir eğitim alması gerekmektedir.Aşırıya kaçmaması önemlidir.Diğer hayvanlarla arası küçük yaşlarda beraber olmasına bağlıdır.İyi bir sosyalleştirme hem hayvanlara karşı hemde insanlara karşı iyi bir tutum içersinde olmasını sağlar.Dikkatsiz üretim ve eğitimdeki yanlışlıklar yüzünden Saldırı durumları yaşanmıştır ama bunun nedeni tamamen yazdığımız nedenden dolayıdır.Yavruyu almadan önce muhakkak ailesine anne babasına köpeğin bakmanızı öneriririz.Cezaya dayalı eğitim bu köpekler için uygun bir eğitim yolu değildir.Aşırı şekilde zeki olduklarından dolayı bu köpekler her konuda başarılı olabilir.Çoban köpekliği ayrıca koruma köpekliği ve polis, asker köpeği olarakta faydalanılan bir cinstir.Türkçe de bazen kurt köpeği olarak da anılırlar. Büyük, atletik ve güçlü olduğu kadar zeki olması, doğru yetiştirildiğinde bu köpeği mükemmel bir aile veya koruma, yahut iş köpeğine dönüştürür. Alman kurtları ikiye ayrılır; iş köpekleri ve şov köpekleri denilen iki farklı versiyonu vardır. İş köpeği olarak üretilen alman kurtları daha yüksek bir kalçaya ve daha uzun bacaklara sahiptirler. Show için üretilen köpekler ise daha alçak bir kalça, adaleli bir vücuda ve çok gösterişli bir posta sahip olurlar. Alman kurtların da en sık rastlanan hastalık kalça çıkığı(kalça displazisi) olarak bilinen eklem rahatsızlığıdır. Ayrıca alman kurtları çok hassas bir mideye sahip oldukları için özel bir diyet ile veya içeresinde fazla çeşit olmayan, aynı zamanda köpeğin alerjisinin bulunmadığı mamalar ile beslenmelidir. kısa tüylü,uzun tüylü cinsleri vardır bazılarının beli boyun yüksekliğinin yarısı kadar düşük olabilir bunlar genellikle show köpeği(showline) olarak kullanılır.Bazı türlerinin ise beli düzdür(workline) ve düşük bel ile kıyaslandığında daha iridir.Alman Çoban Köpeklerinin, ortalama ömrü 12 yıl civarındadır.

3 hassas noktaları vardır. Kalça çıkığı, mide ve kulaklar.

Kalça Çıkığı genelde ebeveynlerden geçer, ameliyat ile düzeltilse bile köpekten tam performans alınamaz. Sindirim sistemleri kısa ve hassastır. Kuru mamanın yanı sıra, barf diyetiyle de (çiğ besin) besleyenler vardır. Kulak düşüklüğü istenmeyen bir durumdur. Genellikle genetiktir. Kulağı düşük köpekler ırk yarışmalarına alınmaz ve üremesi için izin verilmez.

Bir köpeğin üretimde kullanılabilmesi için Schutzund ve Körung sınavlarından geçer not almaları gerekmektedir. Dernekler, 3-3'den yakın kan çakışması durumunda çiftleşmeye izin vermez.
Sağlık durumu

Aşılı

  • #4421807
  • MEGA Foto
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  4. Bursa
  5. Osmangazi
  6. İsmetiye Mah.
  • labrador yavrusu 3 aylık dişi

    Labrador cinsi 3 aylık dişi tuvalet eğitimi var ...

  • eş arıyorum ankara

    Iki yaşındaki kızıma yakışıklı bir cocker damat arıyorum telefon 05315448147 ...

  • ücretsiz köpek sahiplendirme

    arkadaşlar ben 22 yaşındayım ankarada oturuyorum adım muratcan ben pomerian terr ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.