satılık alman kurdu yavru köpekler

satılık alman kurdu yavru köpekler

İzmir / Urla / Bademler Köyü
1₺
 
satılık alman kurdu yavru köpekler satılık alman kurdu yavru köpekler satılık alman kurdu yavru köpekler satılık alman kurdu yavru köpekler
-Alman çoban köpekleri,yabancılara karşı dikkatli,kolay eğitilebilen cesur köpekleridir.Çocuklara ve sahiplerine sevgi duyarlar.Diğer hayvanlara hoşgörülüdürler."bir diğer adları "Alsatian"dır sadakatleri ve cesaratleri ile tanınmışlardır.Öğrenmeye heveslidirler oldukça zekilerdir.Kendilerinden emin olan bu köpekler düşmanca davranmazlar.Ev hayatına uygundurlar ve aileleri ile vakit geçirmekten hoşlanırlar.Uzun süre yalnız kalmayı sevmezler,bu ırk gelişmiş bekçi köpekleridir,çok iyi koruma köpeği olurlar.Aşırı derecede kroumacı davranmamaları için daha yavruyken sosyalleşmeye alışmalıdırlar.İnsanlara karşı saldırgan tavır gösteren Alman çoban köpeklerinin eğitim hatası vardır.Alman çoban köpeklerini iyi bir yetiştiriciden almak gerekir.Bu köpeklerin karakterlerinde korku olursa ısırma eğiliminde olurlar bu sebeple ceza sistemine dayalı bir eğitim bu köpekleride işe yaramaz. Çoğumuz K-9 terimini Alman kurt (çoban) köpeğinin bir adı yada cinsi olduğunu zannederiz. Bu yanlış algının oluşuna sebep, Hollywood yapımı olan K-9 filmdeki zeki ve cesur narkotik köpeğini oynayan (jery lee), Alman çoban (kurt) köpeği olmasıdır. Filmde bu ırka mensup köpeğin üstün performansından dolayı, bu ad adete bu ırka mal olmuştur. Bu nedenle köpek sevenler filmin verdiği imaj ile K-9 adını bu ırkın adı olarak anmaktadır. Bu son derece yanlıştır.

Gerçekte K9 bir kelime oyunudur. İngilizcede canine köpekgillere ait, köpek, köpek ve benzeri hayvanlarla ilgili manalarına gelmektedir. Okunuşu keynayn şeklindedir. Keza K9 kelime side İngilizcede keynnayn olarak okunur (K-key, 9-nayn) olarak okunur. Tabii Amerika'da ve daha sonra da dünyada bu kelime eğitimli Asker ve polis köpeği olarak kabullenilmiştir. Artık K9 denilince sevk, temel itaat, ileri itaat, saldırı ve koruma eğitimi almış köpekler anlaşılmaktadır.

Temel itaat; Sevk kayışı ile birlikte sahibinin otur, yat, kalk, gel, bekle ve sürün komutlarına uyması.

İleri itaat; Temel itaat eğitimindeki komutları sevk kayışsız olarak görevleri yerine getirmesi.

Hangi Cins Köpeklerden K9 Olur sorusuna gelince iki başlık altında (asayiş ve koruma) ele alınmalıdır.

Alman Kurdu, Temel Özellikleri; Alman çoban köpeği, Alsatian diyede tanınır. gösterişli, dengeli ve çok güçlü bir köpektir. Zeki, kararlı, vefalı,efendisi ve çocuklara karşı ilgi, alaka ve duyan, öteki hayvanlara karşı hoşgörülü, yabancılara karşı uyanık ve kolay eğitilebilir bir ırktır. Alman kurt (çoban) köpeği GSP (German shepherd dog ), Alman çoban, Deutsher schaferhund hatta polis köpeği olarak da bilinir. Bu ırk üzerindeki çalışmalar 19 yüzyılın başlarında ve 20. yüzyılın sonlarında tam koyun köpeği üretmek amaçlı geliştirilmiştir. Genel olarak bilinenin aksine kurt ile alakası yoktur. Alman araştırmacıların amacı cesur, akıllı ve koyunları iyi güde bilecek kuvvetli koşabilecek bir köpek cinsi elde etmekti. Kuvvetli ve atik bir köpek elde ettikten sonra Alman çaban köpeği koruma ve polis işindeki yeteneğini kısa zamanda ispatlamıştır. 1. dünya savası esnasında ismi Alsatian olarak değişmiştir, Böylelikle olası Alman düşmanlığına karşı bu türü korumak amaçlanmıştır.

Irk boyutu; Büyük boy

Yükseklik; Dişi 55-60 cm, Erkek 60-65 cm.

Ağırlık; Dişi 35-40, Erkek 35-40 kg.

Ortalam ömür; 11-14 yıl.

Alman çoban köpeği veya Alman kurdu, Almanya kökenli bir köpek ırkıdır. Türkçe de bazen kurt köpeği olarak da anılırlar. Büyük, atletik ve güçlü olduğu kadar zeki olması, doğru yetiştirildiğinde bu köpeği mükemmel bir aile veya koruma, yahut iş köpeğine dönüştürür. Alman kurtları ikiye ayrılır; iş köpekleri ve şov köpekleri denilen iki farklı versiyonu vardır. İş köpeği olarak üretilen alman kurtları daha yüksek bir kalçaya ve daha uzun bacaklara sahiptirler. Show için üretilen köpekler ise daha alçak bir kalça, adaleli bir vücuda ve çok gösterişli bir posta sahip olurlar. Alman kurtların da en sık rastlanan hastalık kalça çıkığı(kalça displazisi) olarak bilinen eklem rahatsızlığıdır. Ayrıca alman kurtları çok hassas bir mideye sahip oldukları için özel bir diyet ile veya içeresinde fazla çeşit olmayan, aynı zamanda köpeğin alerjisinin bulunmadığı mamalar ile beslenmelidir. Alman kurtları dünyada en çok tercih edilen ırklar arasındadır. İş köpeği olarak, asker ve polis köpeği olarak kullanılmaktadır.Alman çoban köpeklerinin ideal boyu dişilerde 57,5 cm, erkeklerde ise 62,5 cm'dir. 2,5 santimetreye kadar sapma olağan karşılanır. Ağırlıkları ise dişilerde 22-32, erkeklerde ise 35-40 kilogram arasındadır. Yüzü sert hatlıdır. Alnı kubbe şeklindedir, burnu uzundur. Burun mantarı siyahtır. Çenesi güçlü olduğundan, keskin ısırışlara sahiptir. Gözleri orta büyüklükte kahverengidir. Neşeli, zeki ve kendinden emin bakar. Kulakları geniş ve dik, önde ve birbirine paraleldir. Boynu uzundur ve kaldırıp indirerek hareket esnasında hızını ayarlar. Kuyruğu uzun ve tüylüdür.

Alman[1] Çoban Köpekleri'nin çeşitli renklere mensup olanları vardır. Genellikle sarımsı kahverengi, siyah - kırmızı ve siyah renklerde olurlar. Nadir olarak tümü siyah, gri kırçıllı ve tümü beyaz renklere mensup olanlarda vardır. Aslında eskiden siyah, gri ve beyaz renkli köpekler daha çok bulunurdu. Kahverengi, siyah gibi renkli köpekler laboratuvarlar da deneyler ile DNA'ları değiştirilerek üretilmiştir. Bu köpeklerin aslı Almanya'da gridir.[kaynak belirtilmeli]Alman Çoban köpeği zekası ile meşhur bir köpek ırkıdır.[2] 2000'li yılların başından beri tutulan istatistiklere göre, ABD'de en fazla kayıtlı olarak beslenen ilk 3 köpek arasındadır.[3] Bunda Rin-Tin-Tin ve Strongheart gibi bir çocuk ile (bu ırka mensup) köpeği arasındaki ilişkiyi işleyen popüler filmlerin etkisi olduğu düşünülür.

---PET AÇIKLAMASI---

Daha fazla bilgi almak için 0532 174 8757 veya 0534 688 3548 telefon numaralarımızdan bizlere ulaşabilirsiniz.

Bebeklerimiz safkan olup ırkının tüm özelliklerini taşımaktadır. Görüntülü arama ile bebeklerimizi görebilir, seçebilirsiniz.Uzman veteriner hekimimizin gözetimi altında olan bebeklerimiz sağlık ve ırk garantilidir.Günü gelen uygulamarı yapılmış olup, sizlere AŞI KARNELERİ' ile teslim edilir.TÜRKİYE´NİN HER İLİNE BİR GÜN İÇERİSİNDE ANLAŞMALI OLDUĞUMUZ OTOBÜS FİRMALARI İLE BULUNDUĞUNUZ İLE ÖZEL PET KUTUSUNDA BEBEĞİMİZ TESLİM EDİLİR.

Bazı illere de elden teslim olanağımız bulunmaktadır.

( Bilgi alabilirsiniz )

SATIŞ SONRASI 7/24 DESTEK ALABİLİRSİNİZ.

DİĞER TÜM IRKLARIMIZ ILE'de HIZMETİNİZDEYİZ.

İNTERNET SİTELERİMİZDEN BİZİ TAKİP EDEBİLİRSİNİZ.

*GOOGLE:

https://pl us.google.com/103107724754561074673/post s?hl=tr

*YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCKV5tM6 5NXLGxkR2ade25aA/videos

*BLOGGER:

http s://www.blogger.com/blogger.g?blogID=391 8443170833919146#allposts

*FACEBOOK:

h ttps://www.facebook.com/Scoobypetlife-70 6626236135163/

*İNSTAGRAM:

https://in stagram.com/scoobypetlife/
Sağlık durumu

Aşılı

  • #4419782
  • MEGA Foto
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  4. İzmir
  5. Urla
  6. Bademler Köyü
  • 2.5aylik golden erkek

    Yavru erkek golden omurluk yuva ariyor asili ve egitimlidir ...

  • collie, border collie arıyorum

    collie, border collie yavru köpek arıyorum resimleri ile birlikte fiyat vermeniz ...

  • satılık yorkshire terrier dişi

    İngiltere'nin madencileri tarafından,tünellerdeki fareleri yakalamaları için ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.