satılık alman kurdu köpekler

satılık alman kurdu köpekler

İzmir / Urla / Bademler Köyü
1₺
 
İsmetiye Mah. köpek ilanı ver İsmetiye Mah. köpek ilanları Erkek Sahibinden İsmetiye Mah. Alman çoban kurdu köpek Osmangazi Erkek köpek İsmetiye Mah. Alman çoban kurdu Erkek İsmetiye Mah.
*Başı vücudunla her zaman orantılı şekildedir.Dişleride son derece kuvvetlidir.Kulakları Dik ve öne bakan biçimdedir.Fakat 6 Aylıktan küçük yavrularda kulaklar kıvrık şekilde olabilir.Gözleri badem gibidir ve çok zekice bakar.Arka ve Ön bacakları adaleli şekildedir.Cesurdur, neşelidir aynı zamanda cok itaatkar bir köpektir.Öğrenmeye çok hevesli olmasınla sevilirler.Sadakat açısından diğer köpeklere oranlara daha fazla Sadakat duygusu olan bir köpektir.Kendinden emin bir yapıları vardır ama düşmanca bakmazlar.Eğitilebilirlik açısından çok yüksek sıralamada yer alan bir köpektir o nedenle öğrenme kapasiteleride son derece fazladır.Çok yüksek Korumacı duyguları olmasından dolayı küçük yaşlardan itibaren iyi bir eğitim alması gerekmektedir.Aşırıya kaçmaması önemlidir.Diğer hayvanlarla arası küçük yaşlarda beraber olmasına bağlıdır.İyi bir sosyalleştirme hem hayvanlara karşı hemde insanlara karşı iyi bir tutum içersinde olmasını sağlar.Dikkatsiz üretim ve eğitimdeki yanlışlıklar yüzünden Saldırı durumları yaşanmıştır ama bunun nedeni tamamen yazdığımız nedenden dolayıdır.Bazıları çünkü çekingen yapıdadır ve huysuzluk yaparlar.Bu karakterde olanlar korku sebebinle ısırmaya eğilimlidirler.Yavruyu almadan önce muhakkak ailesine anne babasına köpeğin bakmanızı öneriririz.Cezaya dayalı eğitim bu köpekler için uygun bir eğitim yolu değildir.Aşırı şekilde zeki olduklarından dolayı bu köpekler her konuda başarılı olabilir.Çoban köpekliği ayrıca koruma köpekliği ve polis, asker köpeği olarakta faydalanılan bir cinstir.

Yükseklik Erkekde 60 – 65 cm

Yükseklik Dişide 55 – 60 cm

Kilo Erkekde 35 – 40 Kg

Kilo Dişide 35 – 40 Kg

Eğer yeterli egzersizi sağlayabilecek zamanınız varsa ev içinde uygun bir köpek olarak gösterilmektedir.Yoğun şekilde hareket etmekten hoşlanmaktadır.Yinede bahçesi olan için özellikle sürekli ilgilenebilecek durumdaysanız geniş bir bahçeli evde daha fazla mutlu olacaktır.Adındanda anlaşıldığı gibi Alman Kurdu Almanya kökenli bir ırktır.Birçok üretici bir araya gelmiş ve eğitilebilirlik açısından yüksek ve itaatkar bir köpek olan olan Alman Çoban Köpeğini oluşturmuşlardır.1899 yılında ilk defa bu köpek bu isimle kayıt edilmiştir.Birçok yarışmalara sokulmuş ve son derece başarılı olmuştur.Alman Kurdu yada diğer adıyla Alman Çoban Köpeği, dünya genelinde en çok rağbet gören en insan dostu köpeklerden biridir ve bunun için birçok haklı sebebi vardır…

Alman Kurdu, Almanya’da ilk defa 1800’lerin sonlarında yetiştirilen bir cinstir. Özellikle son yıllarda dünyanın neredeyse tüm bölgelerine yayılmış olan bu muhteşem cins için Albay Max Von Stephanitz’e şükranlarımızı sunuyoruz. Alman Kurdu, tüm köpek cinsleri içinde en çok yönlü ırk olarak kendini kanıtlamıştır, kısaca bu köpekler temel olarak hemen her konuda iyilerdir!Alman Çoban Köpeğinin keskin zekâsı, güçlü atletik vücut yapısı ve pürüzsüz hareket kabiliyeti, bu cinsin her türlü görevde uzman olarak görülmesini sağlar. Alman Çoban Köpekleri, görme engelliler için rehber köpek, polis operasyonları, arama-kurtarma, sürü köpeği, koruma, bomba ve uyuşturucu tespiti ve bekçi köpekliği gibi çok çeşitli ve önemli görevlerde yardımcı olmak üzere yetiştirilirler. Takip, çeviklik, flyball, dayanıklılık egzersizi ve itaat eğitimi gibi akut duyuları harekete geçiren faaliyetlerden çok zevk alırlar.Aile evcil köpeği olarak düşünüldüklerinde, Alman Çoban Köpekleri en iyi yeteneklerini ortaya çıkarma fırsatı yakalarlar. Yeterli yavru sosyalleşmesi, düzenli egzersizler ve bir takım özel Alman Çoban Köpeği eğitimi sağlandığında, son derece başarılı birer ev arkadaşı hâline gelirler. Alman Çoban Köpeklerinin sahipleriyle aralarındaki bağı güçlendirmek için birlikte zaman geçirmekten daha çok sevdikleri hiçbir şey yoktur.

**Daha fazla bilgi almak için 0532 174 8757 veya 0534 688 3548 telefon numaralarımızdan bizlere ulaşabilirsiniz.

- PET AÇIKLAMASI -

Bebeklerimiz safkan olup ırkının tüm özelliklerini taşımaktadır. Görüntülü arama ile bebeklerimizi görebilir, seçebilirsiniz.Uzman veteriner hekimimizin gözetimi altında olan bebeklerimiz sağlık ve ırk garantilidir.Günü gelen uygulamarı yapılmış olup, sizlere AŞI KARNELERİ' ile teslim edilir.TÜRKİYE´NİN HER İLİNE BİR GÜN İÇERİSİNDE ANLAŞMALI OLDUĞUMUZ OTOBÜS FİRMALARI İLE BULUNDUĞUNUZ İLE ÖZEL PET KUTUSUNDA BEBEĞİMİZ TESLİM EDİLİR.

Bazı illere de elden teslim olanağımız bulunmaktadır.

( Bilgi alabilirsiniz )

SATIŞ SONRASI 7/24 DESTEK ALABİLİRSİNİZ.

DİĞER TÜM IRKLARIMIZ ILE'de HIZMETİNİZDEYİZ.

İNTERNET SİTELERİMİZDEN BİZİ TAKİP EDEBİLİRSİNİZ.

*GOOGLE:

https://pl us.google.com/103107724754561074673/post s?hl=tr

*YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCKV5tM6 5NXLGxkR2ade25aA/videos

*BLOGGER:

http s://www.blogger.com/blogger.g?blogID=391 8443170833919146#allposts

*FACEBOOK:

h ttps://www.facebook.com/Scoobypetlife-70 6626236135163/

*İNSTAGRAM:

https://in stagram.com/scoobypetlife/
Sağlık durumu

Aşılı

Kimlere uygun

Aileye uygun

Çocuklara uygun

Daha önce hayvan bakanlara

Diğer hayvanlarla uyumlu

İlk hayvan bakacaklara

Yaşlılara uygun

  • #4419496
  • MEGA Foto
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  4. İzmir
  5. Urla
  6. Bademler Köyü
  • Terrier cinsi 9 aylık dişi

    Taşıma kabı,tasması hediye. Ev yemeği yer,aşıları tam. 9 aylık tatlı mı tatlı Ar ...

  • karabükte yaşını henüz doldurmuş 2 adet kangal ücretsiz verilecektir

    KANGALLARIMIZ SAFTIR, ZİNCİR VE BAĞA ALIŞKINDIR, ÜCRET TALEP EDİLMEYECEKTİR ...

  • 6.5 Aylik French Bulldog

    Ilgilenemedigim icin satiyorum. Tum asi ve bakimlari tamamlandi tuvalet egitimi ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.