satılık SCARLET MACAW PAPAĞANIMIZ geldi

satılık SCARLET MACAW PAPAĞANIMIZ geldi

Ege » Kütahya » Kütahya
Görüşülür
  • Görüşülür
    Ege » Kütahya » Kütahya
satılık SCARLET MACAW PAPAĞANIMIZ geldi
 
satılık SCARLET MACAW PAPAĞANIMIZ geldi satılık SCARLET MACAW PAPAĞANIMIZ geldi satılık SCARLET MACAW PAPAĞANIMIZ geldi satılık SCARLET MACAW PAPAĞANIMIZ geldi satılık SCARLET MACAW PAPAĞANIMIZ geldi
Scarlet Macawlar diğer kuzenleri gibi çok zekidir. Kafesindeyken bile zekasını çalıştıracak oyuncaklarla oynamak ister. Üç ana rengi üstünde toplamıştır. Kırmızı, mavi ve sarı. Yüzündeki beyazlık yüzüne bir anlam verir. İyi bir arkadaştır. FOR SALE 18 YAŞ ALTI KESİNLİKLE SATIŞIMIZ YOKTUR. TÜRKİYE'NİN HER YERİNE AYNI GÜN TESLİMAT GARANTİSİ AVRUPA BİRLİĞİ TÜM ÜLKELERE TESLİMAT SEÇENEĞİ BİZİ ARAMADAN KARAR VERMEYİN TÜM SORULARINIZI PROFESYONEL DANIŞMANLARIMIZ SAYESİNDE DOĞRU SEÇENEKLERE ULAŞABİLİRSİNİZ. www.pavpavpet.com www.facebook.com/pavpavpet www.instagram.com/petpawpaw www.twitter.com/petpawpaw ADRESLERİMİZDEN TAKİP EDEBİİLİRSİNİZ DETAYLLI BİLGİ İÇİN İYİ GÜNLER DİLERİZ.
  • #4025519
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.