satılık 2. el tuvalet kağıdı makinası

satılık 2. el tuvalet kağıdı makinası

Marmara » İstanbul » İstanbul
14.000₺
  • 14.000₺
    Marmara » İstanbul » İstanbul
satılık 2. el tuvalet kağıdı makinası
 
satılık 2. el tuvalet kağıdı makinası satılık 2. el tuvalet kağıdı makinası satılık 2. el tuvalet kağıdı makinası satılık 2. el tuvalet kağıdı makinası satılık 2. el tuvalet kağıdı makinası satılık 2. el tuvalet kağıdı makinası
SATILIK TUVALET KAĞIDI MAKİNASI... MAKİNAMIZ 157 CM. DİR.. HEM TUVALET KAĞIDI , HEM DE KAĞIT HAVLU ( LAMİNASYONSUZ ) İMALATI YAPMAKTADIR.. TEK KATLI VEYE 2 KATLI OLARAK ÇALIŞILABİLİR.. 2 BOBİN GİRİŞLİDİR.. İMAL EDEBİLDİĞİ ÜRÜNLER ; - TUVALET KAĞIDI - KAĞIT MUTFAK HAVLUSU - ENDÜSTRİYEL TİP JUMBO TUVALET KAĞIDI - ENMOTİON HAVLU ( İÇTEN ÇEKMELİ ) YUKARIDAKİ BU ÜRÜNLERİN HEPSİNİ TEK BİR MAKİNADA YAPABİLMEKTESİNİZ.. MAKİNA İLE BERABER VERİLEN EKİPMANLAR ( FİYATA DAHİLDİR ) ; - DİLİMLEMEDE KULLANILAN HIZAR MAKİNASI - POŞET AĞZI KAPATMA MAKİNASI ( PEDALLI ) - YEDEK 1 ADET ÇELİK GOFRAJ - VE HER TÜRLÜ APARATLARI İLE BERABER TAKIM HALİNDE VERİLMEKTEDİR.. MAKİNANIN İMAL ETTİĞİ TÜM ÜRÜNLERİN RESİMLERİ İLANIN EKİNDE MEVCUTTUR.. RESİMLERDEKİ TARİH FOTOĞRAF MAKİNASINDAN DOLAYI YANLIŞ ÇIKMIŞTIR.. RESİMLER YENİ ÇEKİLMİŞTİR.. MAKİNANIN FİYATI EMSALLERİNE ÇOK ÇOK UYGUNDUR.. MAKİNA HALEN SORUNSUZ VE FAAL OLARAK ÇALIŞMAKTADIR.. İLETİŞİM İÇİN :
  • #2741478
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.