saros körfezi eriklide sahibinden temiz ferah yazlık

saros körfezi eriklide sahibinden temiz ferah yazlık

Marmara » Edirne » Keşan
150₺
  • 150₺
    Marmara » Edirne » Keşan
saros körfezi eriklide sahibinden temiz ferah yazlık
 
saros körfezi eriklide sahibinden temiz ferah yazlık saros körfezi eriklide sahibinden temiz ferah yazlık saros körfezi eriklide sahibinden temiz ferah yazlık saros körfezi eriklide sahibinden temiz ferah yazlık saros körfezi eriklide sahibinden temiz ferah yazlık saros körfezi eriklide sahibinden temiz ferah yazlık
Denize 100 metre eşyalı temiz, nezih bir mahallede su deposu, hidrafor, çamaşır makinesi, uydu tv, mevcut. sahibinden kiralık. İstanbula 2, 5-3 saat mesafede. Erikli' ye Metro ve Keşan birlik otobüslerinin seferleri direk olarak geliyor. (Dünyada kendi kendini temizleme özelliği olan üç denizden biri SAROS körfezi, körfezin incisi ERİKLİ geniş kum sahili ve deniziçi kumu ile bol güneşi ile güzel bir tatil için ideal.) not; sezonluk yada aylık verebilirim fiyat sezona göre değişebilir. 2 KATLI BİNANIN ÜST KATIDIR. BALKONUNDA KULLANILABİLİR BARBÖKÜSÜ MEVCUTTUR. 6 KİŞİLİK YATAK KAPASİTESİ VARDIR. BEYAZ EŞYA, SU DEPOSU, HİDRAFOR. SICAK SU, UYDU TV. İSTANBULA 3 SAAT MESAFEDE KEŞAN BİRLİK VE METRO OTOBÜS SEFERLERİ DİREK OLARAK ERİKLİYE GELİYOR. DÜNYADA KENDİ KENDİNİ TEMİZLEME ÖZELLİĞİ OLAN 3 DENİZDEN BİRİ OLAN SAROS KÖRFEZİ GENİŞ KUM SAHİLİ VE DENİZ İÇİ KUMU İLE İSTANBULA YAKINLIĞI NEDENİYLE TERCİH EDİLEN BİR TATİL MERKEZİDİR.
  • #3502865
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.