şarköy sahilde full eşyalı lux daireler***

şarköy sahilde full eşyalı lux daireler***

Marmara » Tekirdağ » Şarköy
150₺
  • 150₺
    Marmara » Tekirdağ » Şarköy
şarköy sahilde full eşyalı lux daireler***
 
şarköy sahilde full eşyalı lux daireler*** şarköy sahilde full eşyalı lux daireler*** şarköy sahilde full eşyalı lux daireler*** şarköy sahilde full eşyalı lux daireler*** şarköy sahilde full eşyalı lux daireler*** şarköy sahilde full eşyalı lux daireler***
SAHİLDE FULL EŞYALI LÜKS DAİRE VE DUBLEX'LER 25 Farklı Daire Seçeneğimizle Profesyonel Anlamda Günlük Kiralık Sektöründe Hizmetinizdeyiz, Evinizin Konforu ve Hijyeninde Bir Tatil İçin Bizi Aramadan Karar Vermeyin.. Şarköy Merkez Sahil Kesiminde Plaja 30 Metre Mesafede Çarşı, Pazar, Market ve Plajın Elinizin Altında Olduğu Konumda Sahibinden Deniz Manzaralı Günlük Kiralık Lüx Daireler.. İlandaki Tüm Resimler Dairemize Aittir.Evin Konumu Haritada Tam Olarak Haritada İşaretlendiği Yerde, Resimde'de Gözüktüğü Gibi Plaja 30 Metre Mesafededir.. İlandaki Dairemiz Şarköy Sahilinde Olup Plaj, Çarşı, Market ve Eğlence Mekanlarının Merkezindedir.. Dairelerimiz Full Eşyalı, Tüm Eşyaları Sıfır Olup Tüm İhtiyaçlarınız Karşılayacak Şekilde Temizliği Yapıldıktan Sonra Teslim Edilmektedir. Dairelerimizde; 82 Ekran Lcd Tv 24 Saat Sıcak Su Wi-Fi Uydu Fırın Ütü Buzdolabı Ocak Çamaşır Makinası Elektrikli Süpürge Nevresim Tüm Mutfak Araç Gereçleri Mevcuttur. Evlerimiz Siz Gelmeden Önce Temizlikçi Tarafından Temizlenir ve Tüm Nevresimler Değiştirilir. Fiyat;Tarih ve Gün Sayısına Göre Farklılık Gösterebilir. Girişte 150 tl Hasar Depozitosu Alınır, Çıkışta Herhangi Bir Zarar Olmaması Durumunda Aynen İade Edilir..Fiyat Haricinde Herhangi Bir Ek Ücret Yoktur , Elektrik-Su Fiyata Dahildir. 24 SAAT ÇEKİNMEDEN ARAYABİLİRSİNİZ..
  • #4187049
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.