samsunda sahibinden kiralık müstakil işyeri.

samsunda sahibinden kiralık müstakil işyeri.

Karadeniz » Samsun » Çiftlik
2.000₺
  • 2.000₺
    Karadeniz » Samsun » Çiftlik
samsunda sahibinden kiralık müstakil işyeri.
 
samsunda sahibinden kiralık müstakil işyeri. samsunda sahibinden kiralık müstakil işyeri. samsunda sahibinden kiralık müstakil işyeri. samsunda sahibinden kiralık müstakil işyeri. samsunda sahibinden kiralık müstakil işyeri. samsunda sahibinden kiralık müstakil işyeri.
SAMSUN, DA SAHİBİNDEN KİRALIK MÜSTAKİL İŞYERİ. İŞYERİMİZ İLKADIM DEREBAHÇE MAHALLESİNDEDİR ANA CADDE ÜZERİ KÖŞEBAŞINDADIR ÖZELLİKLE OTOPARK SORUNU YOKTUR BİRÇOK İŞ YAPMAYA UYGUNDUR ÇEVRE YOLUNA 400.MTRE MESAFEDEDİR 200 M2 BUYUKLÜĞÜNDEDİR BİRİNCİ SINIF YENİ YAPILMIŞ İŞYERİDİR SANAYİ CEREYANI VARDIR.MUTFAK DUŞ WC VARDIR.(MEDİKANA ATASAM ROMATEM VE DİŞ HASTANESİNE ÇOK YAKIN ( PİAZZA METRO KOÇTAŞ AVM YE YÜRÜME MESAFESİ 5.DK DIRMERKEZİ YERDEDİR TABANI GRANİT PORSELEN DÖŞENMİŞTİR BUYUK KAPISINDAN KAMYONET TÜRÜ VASITALAR İÇERİYE GİREBİLİR RESİMDE GÖRÜLDÜĞÜ GİBİDİR.SAHİBİ.muharrem akbay tel:0542.252.4061 İLKADIM / SAMSUN.
  • #4191063
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.