samsun günlük kiralık daire samsun günlük kiralık ev

samsun günlük kiralık daire samsun günlük kiralık ev

Karadeniz » Samsun » Atakum
100₺
  • 100₺
    Karadeniz » Samsun » Atakum
samsun günlük kiralık daire samsun günlük kiralık ev
 
samsun günlük kiralık daire samsun günlük kiralık ev samsun günlük kiralık daire samsun günlük kiralık ev samsun günlük kiralık daire samsun günlük kiralık ev samsun günlük kiralık daire samsun günlük kiralık ev samsun günlük kiralık daire samsun günlük kiralık ev samsun günlük kiralık daire samsun günlük kiralık ev
Samsun Günlük Kiralık Daire Samsun Atakum Yeşilyurt AVMâ ye yürüme mesafesinde olan günlük kiralık dairemiz eşyalı ve geniş oturma alanlarına sahiptir. Samsun Atakum yakınlarında olan dairenin ulaşımı çok kolay birçok park, kafe ve restorana adımlar uzaklıktadır. Tramvay, Dolmuş ve Belediye otobüslerinin durakları kapı önündedir. 1 banyosu ve 2 yatak odası ve 1 Oturma odası olan dairemizde eşyalar yeni ve konforludur. Modern eşyalarla donatılmış dairemiz bir otelin sunabileceğinden çok fazlasını sunar. Böylelikle ödediğiniz konaklama ücretinin karşılığını alırsınız. Park alanı olarak aracınızı kapının önüne veya Binanın otoparkına park edebilirsiniz. Eğlence merkezleri ve kafeler yürüme mesafesi uzaklıkta olması sizler için dışarıda alışveriş yapmanın ve gezmenin kolay ulaşımını sağlar. Böylelikle aktivitelerden uzak kalmazsınız.
  • #4166719
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.