samoyed yavrularında kampanya (10 aded ürünü yanında hediye)

samoyed yavrularında kampanya (10 aded ürünü yanında hediye)

Marmara » Bursa » Bursa
Görüşülür
samoyed yavrularında kampanya (10 aded ürünü yanında hediye)
 
samoyed yavrularında kampanya (10 aded ürünü yanında hediye) samoyed yavrularında kampanya (10 aded ürünü yanında hediye) samoyed yavrularında kampanya (10 aded ürünü yanında hediye) samoyed yavrularında kampanya (10 aded ürünü yanında hediye) samoyed yavrularında kampanya (10 aded ürünü yanında hediye)
Samoyed güçlü, dayanıklı ve aktif bir köpektir. Sakin, nazik, vakur, sadık ve duyguludur. Köpek takımlarında kullanıldığı için bu değerli özelliklerini dışa vurma fırsatı genellikle yoktur. Ne var ki, tek bir kişiye bağlandığı zaman iyi huylu, sevimli ve insanlara uyum sağlayabilen bir köpek haline gelir. Asla sorun çıkarmaz, fakat gerektiğinde hasımlarıyla başedebilir. Tüylerinin saf beyaz olabilmesi ve düzenli banyo ihtiyacı duymaması olumlu niteliklerinden birini oluşturur. özellikle yaz aylarında parazitlerin istilası başladığında, düzenli olarak fırçalanması gerekir. parazit tedavileri ve pupyd aşıları yapılmış son derece saglıklı yavrular *************&&&&***ELİMİZDEKİ YAVRULAR****&&&&&***************** PUG MOPS / CANE CORSE / ROT WEİLLER/ KİNG DOBERMAN / KIZIL DOBERMAN /GOLDEN RETRİEVER / CAVALİE KİNG charles / MALTESE TERİER / YORKSHİRRE TERİER /CHİHUAHUA / BEYAZ CHOW CHOW / KAFKAS ÇOBANI / ALMAN KURDU / BEAGLE / SPİTZ / BULLTERİER /KANGAL / FRANSIZ MASTİF / BASSET /SAMOYET /FRANSIZ BULDOG / İSKOÇ TERİER 1=taşıma box 2= kuru champuan 3=pire tasması 4=oyuncak 5=2kg açık kuru mama 6=tarak 7=tasması 8=tasma uzatması 9=sütlü kemik 10=mama katkısı vitamin Alacagınız yavrunuzun yanında bu ürünler firmamızdan hediyedir *******MUSTAFA AYDIN******BURSA KÖPEK EGİTİM MERKEZİ******* ŞEHİR DIŞI ULAŞIM ANLAŞMALI OTOBÜS FİRMALARIMIZLA SORUNSUZ BİR ŞEKİLDE SİZ HAYVAN SEVERLERE SORUNSUZ BİR ŞEKİLDE ULAŞTIRTIRILMAKTADIR Tel= 0536 651 81 81 Tel= 0224 248 72 71 Mail=egzotikpetshop@hotmail.com Facebook=egzotikpetshop@hotmail.com www.burkem.net ADRES= AS MERKEZ ARKASI YENİCE ABAT KÖYÜ BURSA KÖPEK EĞİTİM MERKEZİ
  • #2667111
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  • Ankara da sahibinden satılık alman pointer av köpeği yavruları

    baba alman pointer kara kafa. anne kara kafa. 4 yavru. 2 sarı kafa 2 kara kafa. ...

  • yeni doğmuş golden yavrularımız

    Golden retrıever ler için tam bir dost diyebiliriz Gerek zekası gerek sevimliliğ ...

  • BLUE KİNG DOBERMAN YAVRULARDA OLAY!!!!!!!

    45 GÜNLÜK OLAN YAVRULARIMIZIN İLK AŞILAMALARI VE PARAZİT TEDAVİLERİ UYGULANMIŞTI ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.