samoyed yavruları satılık

samoyed yavruları satılık

İzmir / Urla / Bademler Köyü
1₺
 
Samoyed Dişi ve Erkek köpek Samoyed Çocuklara uygun Samoyed Bademler Köyü köpek ilanlari Bademler Köyü Bademler Köyü köpek ilanı Dişi ve Erkek Sahibinden Bademler Köyü
Samoyed Irkı:

Araştırmalara göre köpekler hayatımıza yaklaşık 14 bin yıl önce kurtların evcilleştirilmesiyle girmişlerdir. Avcı toplayıcı konumdan çıkıp, toprağı işleyerek yerleşik hayata geçen insanlar, bıraktıkları artıklar ile kurtların ve vahşi köpeklerin kendilerine yakınlaşmasını sağlamışlar ve zamanla insan köpek ilişkisi karşılıklı faydaya dönüşmüştür.Geçmişte kızak köpeği olarak hizmet sunan Samoyed, bugün kibar, sevgi dolu karakteri sayesinde en sık tercih edilen ırklardan biri haline gelmiştir.Nezaket dolu karakterlerine ve son derece zarif görüntülerine rağmen Samoyedler kaslı ve çok güçlü köpeklerdir. Aynı zamanda da dinamik, egzersiz ihtiyacı yüksek bir hayvandır. Bu sebeple bir apartman dairesinde beslenecekse, günlük antrenman ihtiyacının düzenli olarak karşılanması gerekir. Aksi takdirde orta büyüklükte bahçesi olan bir ev, bu güzel köpek için çok daha uygun olacaktır.Adını geçmişte Sibirya’da yaşayan Samoyed adlı kabileden alan bu ırkın en dikkat çekici tarafı yüzündeki gülümseyen ifadedir. Bu köpeklerin uzun tüylerinin bakımını ihmal etmemeli ve soğuk iklimlere alışık olan dostunuzu aşırı sıcaklardan mutlaka korumalısınız.

Eğitime ödül ile başlanmalıdır. Eğer ödülünü zamanında vermezseniz eğitimi hemen yarıda bırakacaktır. Samoyed eğitimcisinden zamanında ve yeteri karda ödül bekleyen bir köpek ırkıdır. Samoyed’le bir eğitim yapılacaksa kesinlikle aç olduğuna emin olmalısınız. Eğer mama ödülü kullanacaksanız Samoyed ırkı köpek çok aç değilse ödüle çok bakmayacaktır dolayısıyla sizin istediğiniz derslere uyum sağlamakta güçlük çeker. Sadece mama ödülü kullanarak eğitim vermek doğru olmayabilir.Samoyed ırkı köpekler fiziksel teması da çok sevdiğinden, eğitmenine yakın olmak isteyen, onun temasını arzu eden bir ırktır. Eğitmeni eğitiminde sabırlı ve disiplinli olmalıdır. Samoyed ırkı köpekleri eğitirken onlara vurmak ve bağırmak hiçbir işe yaramayacağı gibi ters bir etki yapar. Onlarla hem arkadaş olmalısınız hem de disiplinli bir patron gibi davranmalısınız. Verilecek ilk eğitimler tuvalet eğitimi ve çağırdığınızda sizin yanınıza gelmesini sağlamaktır.
Sağlık durumu

Aşılı

Kimlere uygun

Aileye uygun

Çocuklara uygun

Daha önce hayvan bakanlara

Diğer hayvanlarla uyumlu

  • #4491057
  • MEGA Foto
  • Karşılaştır
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  4. İzmir
  5. Urla
  6. Bademler Köyü
  • alman kurdu yavru satılık

    Kulakları dik Gözler koyu badem renginde Vücuduna göre büyük bir kafa İri vüc ...

  • yorkshire terrier mini satılık yavruları

    Temel Özellikleri Bütün terrierler gibi canlı, cesur, inatçı, efendisine karşı ...

  • Ücretsiz yorkshire terrier sahiplenmek istiyorum

    Merhaba ücretsiz yorkshire terrier sahiplenmek istiyorum. Mama vb. ihtiyaçlarını ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.