salamander pvc pencere kayseri

salamander pvc pencere kayseri

İç Anadolu » Kayseri » Erciyes
Görüşülür
  • Görüşülür
    İç Anadolu » Kayseri » Erciyes
salamander pvc pencere kayseri
 
salamander pvc pencere kayseri salamander pvc pencere kayseri salamander pvc pencere kayseri salamander pvc pencere kayseri salamander pvc pencere kayseri
"Firmamız Gülcam AŞ 1992 yılından itibaren PVC kapı pencere, panjur, ısıcam imalatı, 3 yılı aşkın süredir de cam balkon sistemi imalatı ve montajı yapmaktadır. Üretim çeşitliliğimizi müşteri beklentilerine göre şekillendirmekteyiz Mülkiyeti şirketimize ait olan 4700 metrekare kapalı alanda, 60 kişilik çalışanımızla, iki üretim hattı ve PVC işleme merkezi, CNC otomatik makinelerle üretimimizi sürdürüyoruz. Ürettiğimiz pencere markası Adopen ve Alman Salamander Profilidir. Adopen Türkiye'de bilinen bir marka, Salamander de Gülcam kalitesi ile birleşince bölgemizde tutulan bir marka haline gelmiştir." Biz , üretim kalitesini ve müşteri memnuniyetini ayrıca çalışanlarımızın memnuniyetini sağlayarak, bölgede liderliğimizi koruyarak , refah bir toplum olmaya katkıda bulunmak için çalışmaktayız. ISOKalite Yönetim Sistemi, CE belgesi ve Sanayi Bakanlığı onaylı garanti belgeleriyle müşteriye hizmet odaklı çalışmaktayız. "Kayseri ve yurt dışında toplam 12 adet satıcı bayimiz olup, ürettiğimiz ürünleri bayilik sistemi ve kendi showroomlarımız aracılığı ile tüketicilerimize ulaştırmaktayız. 2010 yılı Gülcam A.Ş. için makine yatırım yılıdır.Pvc işleme merkezi ve yeni otomasyon sistemi ile üretim hattımıza ciddi yatırımlar yaptık. Böylelikle müşterilerimizden kazandığımızı, yaptığımız yatırımlarla yine müşterilerimizle paylaştık." Pvc sektöründe müşteriyi mağdur eden en önemli sorunlarından bazıları ; - Merdiven altı üretim ve buna bağlı olarak haksız rekabet koşullarıdır. - Kalitesiz üretim. Müşterinin bilinçlenmesi kaliteyi tercih etmesi üretim yapan firmalarında kaliteye önem vermesine sebep olacaktır. Toplu konut ihalelerinde sadece fiyatı göz önünde bulundurmak, dolayısıyla kaliteden ödün vermek bizim sektörümüzde ve diğer inşaatla alakalı sektörlerde milli servetin ve milli iş gücünün israf edilmesine sebebiyet vermektedir. Gülcam olarak milli servetimizi korumak adına kaliteden ödün vermemeyi ilke edindik.
  • #4119400
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.