sakaryada sahibinden acil satılık çiftlik arazisi.15 dönüm dönümü 9 bin tl arsa

sakaryada sahibinden acil satılık çiftlik arazisi.15 dönüm dönümü 9 bin tl arsa

Marmara » Sakarya » Geyve
150.000₺
  • 150.000₺
    Marmara » Sakarya » Geyve
sakaryada sahibinden acil satılık çiftlik arazisi.15 dönüm dönümü 9 bin tl arsa
 
sakaryada sahibinden acil satılık çiftlik arazisi.15 dönüm dönümü 9 bin tl arsa sakaryada sahibinden acil satılık çiftlik arazisi.15 dönüm dönümü 9 bin tl arsa
EMEKLİ DİNKÜLTÜRÜ ÖĞRETMENİYİM..ARAZİ AİLEMDEN KALMA..İÇİNDE KAYNAK SUYU VAR VE 15 DÖNÜM ARAZİNİN ADAPAZARI-BİLECİK VE ADAPAZARI ANKARA(TARAKLI-GÖYNÜK UZERİNDEN) YOLUNA 15 DAKİKADAN AZ MESAFEDE... BEN ÇİFTLİK PLANLIYORDUM FAKAT İKİ ÇOCUĞUMUN AYNI ANDA EVLENMESİ VE KÜÇÜK KIZIMIN ANKARA ECZACILIĞA GİRMESİ HASEBİYLE GİRDİĞİM DARBOĞAZDAN ÇIKMAK AMAÇLI İHTİYAÇTAN ACİL SATILIK.. ÖZELLİKLE HAYVANCILIK, BESİCİLİK, ÖZEL ÇİFTLİK, TAVUK ÇİFTLİĞİ, YAZLIK EV, VİLLA VS İÇİN ÇOK İDEALDİR..ÇÜNKİ HEM İÇİNDE KAYNAK SUYU VARDIR HEM ŞEHİR SUYU VE ELEKTİRİĞİ VARDIR HEMDE HER TÜRLÜ ARAÇ İÇİN YOLU MÜSAİTTİR..BEN GEYVE MERKEZDE OTURUYORUM VE OĞLUM HEMEN HEMEN HER SABAH YURUYEREK AVLANMAYA ARAZİ CİVARINA GİDİP KAHVALTIYA GERİ DÖNER..DİREK YAMAÇTAN YÜRÜYEREK BİLE OLDUKCA YAKINDIR..YANİ ARSANIN BULUNDUĞU TEPENİN ETEĞİNDE GEYVE İLCESİ VE ALİ, FUATPAŞA KASABASI VE TÜRKİYENİN ÖNEMLİ 2 YOLU BULUNUR...YAMAÇLARINDA İSE İLÇE İLE EVLERİ BİRLEŞİCEK KADAR YAKIN KÖYLER VARDIR...BU KÖYÜN ARAZİSİDİR İŞTE ARAZİ...HEM YAKININ LÜKSÜ HEM DOĞANIN EŞSİZ GÜZELLİĞİYLE İÇİÇE OLUNABİLECEK ARAZİDİR... EV YAPILMA DURUMUNDA YEŞİL İÇİNDEN MUHTEŞEM BİR SAKARYA NEHRİ MANZARASI ÜZERİNDEN GÜN BATIMI GÖRÜNTÜSÜNE SAHİPTİR..
  • #2893315
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.