sakaryada en farklı lepistesler en uygun fiyata

sakaryada en farklı lepistesler en uygun fiyata

Marmara » Sakarya » Akyazı
1,50
  • 1,50
    Marmara » Sakarya » Akyazı
sakaryada en farklı lepistesler en uygun fiyata
 
sakaryada en farklı lepistesler en uygun fiyata sakaryada en farklı lepistesler en uygun fiyata sakaryada en farklı lepistesler en uygun fiyata sakaryada en farklı lepistesler en uygun fiyata sakaryada en farklı lepistesler en uygun fiyata
Sakarya'da En Farklı Lepistesler En Uygun Fiyata Evde hobi amaçlı beslediğim damızlık boyda dişi ve erkek lepisteslerimi satıyorum. İlgilenen arkadaşlar telefondan bilgi alabilirler. Renk seçenekleri mevcuttur. Mavi, kırmızı, tropik v.b. Gelip balıkları yemleyip; kendiniz seçip alıp gidebilirsiniz. 100 tl ve üzeri alımda Adapazarı Merkez e balıklar getirilmektedir. Akyazı gelip kendiniz alırsanız Kredi kartı geçerlidir. Sakarya Akyazı ilçesinden teslim alınacak kargo ile gönderim yoktur. Fakat 300 tl ve üzeri alımlarda Kocaeli, İstanbul, Düzce, Bolu, Zonguldak illerine getirip elden teslim ederim. (Not: kargo ücreti alınmayacak olup; ücretin verilecek banka hesabına peşin olarak yatırılması gerekir.) 100 tl ve üzeri alımda Adapazarı Merkez e balıklar getirilmektedir. Balıklar tamamen yerli üretim olup, düzenli canlı yemler ve kaliteli pul yemlerle beslenmiştir ve gayet sağlıklıdırlar.
  • #3842299
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.