sahibinden satılık saf montofon düve

sahibinden satılık saf montofon düve

Marmara » Tekirdağ » Malkara
7.000₺
  • 7.000₺
    Marmara » Tekirdağ » Malkara
sahibinden satılık saf montofon düve
 
sahibinden satılık saf montofon düve sahibinden satılık saf montofon düve sahibinden satılık saf montofon düve sahibinden satılık saf montofon düve sahibinden satılık saf montofon düve
TEKİRDAĞ MALKARA'DAKİ ÇİFTLİĞİMİZDEN ANNELERİ (VE SPERMALAR) AVUSTURYA MENŞELİ, GENETİĞİ YÜKSEK, PEDİGRİLİ, TRAKYA DOĞUMLU 12 ADET 1.SINIF DAMIZLIK SAF MONTOFON DÜVE SATILIKTIR. DÜVELER14 AY VE ÜZERİ OLUP BOŞTUR (TOHUMLANMAMIŞTIR). AÇIK SİSTEM AHIRDA AZAMİ BESLENME, SAĞLIK VE HİJYENİK KOŞULLARDA YETİŞTİRİLMİŞTİR. ÜLKEMİZ KOŞULLARINA TAMAMEN İNTİBAK SAĞLAMIŞ HAYVANLARDIR. VERİMLİ VE İDEAL BİR SÜRÜ OLUŞTURMADA MÜKEMMEL FIRSAT. YÜKSEK EURO KURU İLE FİYATI PEŞİN 9.000TL OLAN, MUHTEMEL ADAPDASYON SORUNLARI YAŞAYACAK İTHAL HAYVANLARA GÖRE AVANTAJLIDIR. ALAN İNŞAALLAH HAYRINI GÖRÜR. SATIŞIMIZ DÜVELERİN TOPLU (12 ADET) VE PEŞİN OLARAK GEÇERLİDİR. FİYAT PEŞİN 7.000 TL./ADET, TAKASSIZ VE PAZARLIKSIZDIR. HAYVANLARI ÇİFTLİKTE GÖRMEK İÇİN YUKARIDAKİ TELEFONLA VEYA İNTERNET MESAJI İLE İRTİBATA GEÇİLEBİLİR.
  • #4093192
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.