sahibinden kiralık çağ hayme sultan 2. etap 15 günlük kaplıca

sahibinden kiralık çağ hayme sultan 2. etap 15 günlük kaplıca

İç Anadolu » Ankara » Haymana
900₺
  • 900₺
    İç Anadolu » Ankara » Haymana
sahibinden kiralık çağ hayme sultan 2. etap 15 günlük kaplıca
 
sahibinden kiralık çağ hayme sultan 2. etap 15 günlük kaplıca sahibinden kiralık çağ hayme sultan 2. etap 15 günlük kaplıca sahibinden kiralık çağ hayme sultan 2. etap 15 günlük kaplıca sahibinden kiralık çağ hayme sultan 2. etap 15 günlük kaplıca sahibinden kiralık çağ hayme sultan 2. etap 15 günlük kaplıca sahibinden kiralık çağ hayme sultan 2. etap 15 günlük kaplıca
Ankara Haymana İlcesinde Hayme Sultan Termal Tesisinde 2. etapta 2-16 Haziran 2015 arasında hem termal tesis hemde tatil yapma fırsatı için ideal bir yerdir. 5 yıldızlı otel niteliğinde Haymana Kaplıca suyu dünyaca kabul gören kaliteye sahip bir kaplıca suyudur. 1+1 odadan oluşmaktadır. Yatak odası, amerikan mutfak, banyo ve balkon bulunmaktadır. 4 kişi rahatça konaklayabilir, gerekirse ek yatak istenilebilir. Mutfakta her türlü mutfak eşyası mevcut olup yemek yapılabilir. Ayrıca, tesis içindeki restorantlardan uygun fiyatlarda yararlanılabilir. Tesisteki havuzlara ilaveten ünitelerde de termal su vardır. Bayan, Erkek ve Karışık havuzlar mevcuttur. Haymana'da çıkan termal sular, banyo kürü ile kalp ve dolaşım yolu, solunum hastalıklarına, romatizma ve cilt rahatsızlıklarına;içme kürü ile karaciğer ve böbrek rahatsızlıklarına şifa sağlamaktadır. Uluslararası Şifalı Su Kaynakları Araştırma Merkezi'nin 30 ülkeyi kapsayan araştırmasına göre, Haymanada çıkan termal sular, nitelikce üstünlük bakımından, Fransa'daki Vichy kaplıcalarından sonra dünyada ikinci sırada yer almakta 44 derece ısısı nedeniyle soğutulmaya gerek duyulmadan doğrudan kullanılabilmektedir.
  • #4013470
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.