Sahibinden Ford Tourneo Courier 1.6 TDCi Titanium Plus 2014 model

Sahibinden Ford Tourneo Courier 1.6 TDCi Titanium Plus 2014 model

Samsun / Atakum / Cumhuriyet Mah.
55.000₺
 
2014 modeli Ford Tourneo Courier 1.6 TDCi Titanium Plus Ford Tourneo Courier 1.6 TDCi Titanium Plus 55000 TL Sahibinden 2014 model Ford Tourneo Courier 1.6 TDCi Titanium Plus 2el Ford Tourneo Courier 1.6 TDCi Titanium Plus Dizel Ford Tourneo Courier 1.6 TDCi Titanium Plus Düz Vites Ford Tourneo Courier 1.6 TDCi Titanium Plus
Arabam 2014 model Titanium Plus modelidir. Sınıfının en fuludür. Otomobil değil kamyonettir. Yılda bir muayenesi olup Ağustos ayına kadar muayenelidir. Aracın ilk sahibiyim. Tüm bakımları zamanında ve servisinde yapılmmıştır. İçinde sigara dahi içilmemiştir. aracın orjinal 53.000 dedir. Araçta şuan yaz lastikleri takılı olup yenidirler. Ayrıca 4 adet kış lastiğide ayrıca verilecektir. Aracın üstünde spoyler harici bagaj taşıma çubuklarıda servis tarafınıdan takılmıştır. Araç uzun yolda 95 km/sa hızda 3,4 lt/100km yakıt tüketmekte, şehir içinde ise 6,6 lt/100km tüketmektedir. Aracımda ESP, ABS, standart öellik olmasının yanında yokuş kalkış desteği, anti patinaj sistemi, özel karartışmış cam, elektrikli ve resistanslı aynalar, ön iki koltuk ısıtma, 6 hava yastığı, 6 dahili hoparlör, bluetooth sistemi, acil durum sistemi, hız sabitleyici ve hız sınırlandırı vardır. Lastikler 16 janttır. Ön ve arka cam elektrikli olup ön camda buz çözme özelliği vardır. Digital kliması vardır. Lastik basınç kontrolü vardır. Kış paketi, far ve yağmur sensörleri vardır. Aracımda her hangi bir boya ya da değişen yoktur. Bisikletli bir çocuğun sol arka lastiğime çarpması nedeni ile sol arka lastik üstünde hafifi bir ezik vardır. Boya kalkması ya da kazınması yoktur. Bilerek yaptırmadım. Araç yaptığım işe artık küçük olması nedeni ile satılıktır. Ciddi alıcılar ile pazarlık yapılır. İlgilenenlere şimdiden teşekkür ederim.

yunus güveli 0541 2235355

  • #4444076
  • MEGA Foto
  • Karşılaştır
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Vasıta, Araç
  2. Van, Minivan, Panelvan
  3. Satılık
  4. Ford
  5. Tourneo Courier
  6. 1.6 TDCi Titanium Plus
  7. Samsun
  8. Atakum
  9. Cumhuriyet Mah.
  • Sahibinden Ford Tourneo Courier 1.6 TDCi Titanium Plus

    Aracımın garantisi temmuz 2019 a kadar devam etmektedir. Ilk sahibiyim Yedek ana ...

  • Ford Tourneo Courier 1.6 TDCi Titanium Plus

    ACİL SATILIK ..... 1.6 TDCİ TİTANİUM  PLUS DUR YANİ EN DOLUSU ARAÇ 38000 KM DE.S ...

  • FORD TOURMEO COURİER 1 6 TDCİ TİTANİUM PLUS SIFIR

    FORD TOURMEO COURİER1 1 6 TDCİ TİTANİUM PLUS SAHİBİNDEN SATILIK OLJİNAR ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.