Safkan İngiliz Golden Retriever

Safkan İngiliz Golden Retriever

İstanbul / Küçükçekmece / Kanarya Mah.
1.000₺
 
Golden retriever Erkek Kanarya Mah. yaş 2 köpek Kanarya Mah. Kanarya Mah. köpek ilanı Kanarya Mah. köpek ilanları Golden retriever Sahibinden Kanarya Mah.
2 Buçuk yaşında olan golden retrieverımı hiç istemeyerek satmak zorundayım. Doğumundan 1 ay sonra satın aldım ve suana kadar sürekli evde yetiştirildi herhangi bir eğitim almamıştır ama ev kurallarına bizden daha cok sadıktır :) . İsmi Bulut'tur. Çok tatlı ve erkektir. Henüz çiftleşmemiştir. Suana kadar aşıları aksatılmamıştır kimliği bendedir. Geçirdiği hastalık sadece egzamadır ve aşısı yapılmıştır. Sağlık bakımından gayet iyidir. Hiçbir kusuru veya sakatlıgı bulunmamaktadır ve çok oyuncudur. Doğdugundan beri ev ortamında büyüdüğü için tüyleri bakımlıdır temiz ve yumuşaktır. Satmamın nedenine gelirsek tamamen bulutun mutluluğu içindir. Genel olarak dışarı çıkamıyor ve evde cok fazla sıkıldıgını dusunuyorum bölesine tatlı ve şirin bi hayvanın özgürlüğünü kısıtlamak haksızlık oldugunu dusunuyorum onunda duyguları var sonuc olarak. Sevgiye aç bir hayvan okşadıgınızda bile gülümsüyor o yüzden daha fazla onu burada tutmak istemiyorum. Alıcak kişinin ona en iyi şekilde bakıcagına emin olmam gerekiyor. Bu ülkede bu konularda ınsanlara zor güveniliyor ona iyi bakıcak ihtiyaclarını karsılayabılecek bir kişi arıyorum.
Özellikler

Tuvalet eğitimli

Yardıma muhtaç

Sağlık durumu

Aşılı

Parazit tedavisi yapılmış

Kimlere uygun

Aileye uygun

Daha önce hayvan bakanlara

Diğer hayvanlarla uyumlu

Yaşlılara uygun

Çocuklara uygun

İlk hayvan bakacaklara

  • #4407264
  • MEGA Foto
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  4. İstanbul
  5. Küçükçekmece
  6. Kanarya Mah.
  • Bebeğinize bir insan yavrusu hassaiyetinde bakılacağından emin olabilirsiniz

    Oldukça hayvan ve özellikle köpek düşkünüyüm daha öncede teriyerim vsrdı fak ...

  • Pug mops yavruları

    Anne altında sağlıklı Pug yavruları ...

  • dişi french bulldog yavrusu

    safkan çok sevimli french bulldog yavrumuz yer izmir bornova fiyat ve dedaylı bi ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.