safkan erkek cane corso yavrular anne altında

safkan erkek cane corso yavrular anne altında

Marmara » Bursa » Çalı
800₺
safkan erkek cane corso yavrular anne altında
 
safkan erkek cane corso yavrular anne altında safkan erkek cane corso yavrular anne altında safkan erkek cane corso yavrular anne altında safkan erkek cane corso yavrular anne altında safkan erkek cane corso yavrular anne altında
safkan erkek cane corso yavrularım safkan cane corso erkek yavrular Damızlık anne cane corso Cane Corso Bazı kaynaklarda yer verilen bilgilere göre, kökeni İtalya olan Cane Corso cinsi köpeklerin soyunun, Canis Pugnax'tan (eski Roman Molossian) geldiği biliniyor. İtalya'nın güneyindeki Puglia bölgesinde bulunan tarihi eserlerde bu ırka İtalyanca Cohors adının verildiği ve bunun anlamının "bekçi", "koruyucu", "kral vekili" olduğu ortaya çıktı. En önemli özellikleri, kuvvetli, çevik ve dayanıklı olarak tarif edilen Cane Corso, çok sadık, içten ve ev ortamında sessiz, aynı zamanda bekçi köpeği niteliğiyle sahiplerinin en yakınında, onların destekçileri olarak tanınıyor. kendimize ayırdığımız 2 adet yavru satııktır.
  • #4204324
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  • Ankarada satılık kopay

    YER SIKINTISINDAN DOLAYI SATILIK 550 TL TAVŞAN KÖPEĞİ ...

  • Samoyed Dişi 12 Aylık

    12 Aylık Samoyed Cinsi dişi Köpeğimi Sağlık Sorunlarım Nedeni İle İstanbul İçin ...

  • COK CICI GOLDEN YAVRULARI

    MERHABALAR, KENDI KOPEGlMIN YAVRUSU OLAN 42 GUNLUK COK CICI GOLDEN YAVRULARIMIZA ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.