saf kan french bulldog yavrular

saf kan french bulldog yavrular

Tekirdağ / Çorlu / Maksutlu Köyü
1.500₺
 
French bulldog Sahibinden 1500 TL köpek French bulldog fiyatları Maksutlu Köyü köpek ilanı köpek ilanlari Maksutlu Köyü French bulldog Erkek Maksutlu Köyü
IRK ÖZELLİKLERİNİ TAŞIYAN KESİNLİKLE SAF KAN FRENCH BULLDOG YAVRULARIMIZDAN SON İKİ ADET BİR DİŞİ BİR ERKEK BEBEKLERİMİZ KALMIŞTIR. YAVRU İÇİN HAYATİ ÖNEM TAŞIYAN İLK AŞILAMALARI VETERİNER HEKİM TARAFINDAN YAPILMIŞ OLUP AŞI KARNELERİ İLE BİRLİKTE TESLİM EDİLECEKTİR.

RESİMLER TEMSİLİ DEĞİL BİZZAT YAVRULARIN GÜNCEL RESİMLERİDİR.!!!!

E-MAİL YADA WHATSAPP YOLUYLA YAVRULARIN DETAYLI RESİMLERİNİ GÖNDEREBİLİRİZ. ARZU EDERSENİZ MAĞZAMIZI ZİYARET EDEBİLİR CANLI GÖREBİLİR YAVRUNUZU SEÇEBİLİRSİNİZ.!!!!!

TÜRKİYENİN ÇEŞİTLİ İL VE İLÇELERİNDEKİ GÖNDERİM YAPTIĞIMIZ AİLELERİ REFEANS OLARAK VEREBİLİR BİZLERİ VE GÖNDERMİŞ OLDUĞUMUZ YAVRULARIMIZI SORABİLİRSİNİZ !!!!!!!!!!

YAVRUNUN BAKIMI ,EĞİTİMİ VE IRK BİLGİSİ İÇİN İLGİLİ SORULARINIZ HAKKINDA AYRINTILI BİLGİ İÇİN SAHİPLENME ÖNCESİ VE SONRASI 7/24 İLETİŞİME GECEBİLİRSİNİZ.!!!!!

İSTEK DOĞRULTUSUNDATÜRKİYENİN HER YERİNE HAVAYOLU PET KARGO TAŞIMACILIGI İLE VE ANLAŞMALI OLDUĞUMUZ OTOBÜS FİRMALARI İLE SORUNSUZ GÜVENLİ GONDERİM ​MEVCUTTUR.!!!!
  • #4429822
  • MEGA Foto
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  4. Tekirdağ
  5. Çorlu
  6. Maksutlu Köyü
  • Erzincan çevresi kaniş arıyorum

    Erzincanda yaşıyorum yakın olan iller ve ya erzincan içi ...

  • Satılık safkan golden

    ..0545 566 73 04 detayli bilgi alabilirsiniz ...

  • satılık safkan 2 adet erkek malaklı

    satılık safkan 2 adet 35 günlük erkek Aksaray malaklı yavrusu anne baba resimler ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.