rbm ısı istasyonu teknik servisi rbm türkiye

rbm ısı istasyonu teknik servisi rbm türkiye

Marmara » İstanbul » İstanbul
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » İstanbul » İstanbul
rbm ısı istasyonu teknik servisi rbm türkiye
 
rbm ısı istasyonu teknik servisi rbm türkiye rbm ısı istasyonu teknik servisi rbm türkiye rbm ısı istasyonu teknik servisi rbm türkiye rbm ısı istasyonu teknik servisi rbm türkiye rbm ısı istasyonu teknik servisi rbm türkiye rbm ısı istasyonu teknik servisi rbm türkiye
RBM TEKNOLOJİK TESİSAT ÜRÜNLERİ YERDEN ISITMA SİSTEMLERİ BAĞLANTI ELEMANLARI GENİŞ ÜRÜN YELPAZESİ RBM ISI İSTASYONU RBM TEKNİK SERVİSİ RBMTÜRKİYE RBM TÜRKİYE ISI İSTASYONU YETKİLİ SERVİSİ ISI İSTASYONUNDA OLABİLECEK ARIZALARI ORJİNAL YEDEK PARCALARLA YERİNDE CÖZÜYORUZ ISI İSTASYONU ARIZASI İCİN İSTANBULDAN GÜNÜN HER SAATİ MESAJ ATABİLİRSİNİZ ISI İSTASYONLARI PROJEYE GÖRE ÜRETİLİR VE HEPSİ AYNI DEGİLDİR ALTI [6] AYDA BİR BAKIM GEREKTİRMEKTEDİR RBM YETKİLİ TEKNİK SERVİSİ OLARAK SORUNLARINIZA EN HIZLI SEKİLDE CEVAP VERMEKTEYİZ Isı istasyonu içerisindeki tüm komponentler birbiri ile çok iyi koordine edilmiştir. Merkezi kazanla enerjinin üretildiği sistemlerde daire bazında hem sıcak su hem de ısınma konforu ısı istasyonu ile sağlanmış olur. Oda sıcaklığının kontrolü ve daire bazında üretilen kullanım sıcak suyunun kontrol edilebilmesini ve izlenebilmesini destekler. Sistem içinde bulunan balans vanası ile ısıtma hattının hidrolik balanslaması ve doğru ayar yapıldıktan sonra, ısıtma sisteminde sabit bir basınç ve debi garanti edilir. Bu sayede her radyatöre ve yerden ısıtma modüllerine ısıtma ihtiyacı kadar enerji sağlanır. İçerisinde bulunan elektronik sayaçlar sayesinde tüm tüketim, doğru bir şekilde ölçülür, uzaktan okunur ve kayıt altına alınır. RBM ısı istasyonları, seçkin konut projelerinde ve tesisat sektöründe uygulanmaktadır. Merkezi ısıtma sistemlerinde, RBM ısı istasyonları, ısı dağıtımlarını ve sıcak su ihtiyaçlarını birlikte sağlayan paket-kompakt üniteleridir. RBM ısı istasyonları, daire girişinde; daire içlerine veya tesisat şaftlarına monte edilir. Merkezi ısıtma sisteminden gelen enerji, istenildiğinde ısıtma sistemine veya anında sıcak su üretimi için hidrolik kumandalı bir oransal debi kontrol ünitesi ile plakalı eşanjöre yönlendirilir. Daire içinde tüketilen toplam enerji (ısıtma sisteminde kullanılan enerji ve sıcak su üretimi için harcanan enerji) tek bir ısı sayacı-kalorimetre ile hesaplanır. Avantajları: - Kullanma sıcak suyu, anında sağlanır ve sıcaklık derecesi ayarlanabilir. - Kullanım sıcak suyunu depolama gereği yoktur, lejyonella riski taşımaz. - Isı istasyonunun boruları paslanmaz çeliktendir, en üst segment, hijyenik üründür. - Isı istasyonu içindeki balans vanası sayesinde her daire gerektiği kadar ısınır. - Bütün ısı kontrol elemanları, (ısı sayacı-kalorimetre) ısı istasyonu üzerindedir. - İstediğiniz değerlere göre ayar ve kullanım, ekonomiklik kullanıcının kontrolündedir. - Kompakt üründür, küçük alan kaplar ve kolay montaj yapılır. - Her konut projesine uygun ürün özel dizaynı ve kişiye özel üretim sağlanır. - Bağımsız konut bazında, düşük bakım ve onarım maliyeti sağlanır. - Ekonomik tesis maliyeti, borulama avantajı (tüm daireler için sadece 3 besleme boru hattı vardır). - Otomasyon sistemi ve standart ürün avantajı, önemli özelliklerindendir.
  • #4116636
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.