Peugeot Partner Tepee

Peugeot Partner Tepee

Trabzon / Vakfıkebir / Kemaliye Mah.
36.000₺
 
Dizel Peugeot Partner Tepee Düz Vites Dizel 111000 km ÇOK ACİL SATILIK Peugeot Partner Tepee Outdoor Sahibinden Peugeot Partner Tepee 2011 modeli Peugeot Partner Tepee Minivan Peugeot Partner Tepee 2011 yil Peugeot Partner Tepee Peugeot Partner Tepee Gümüş Gri sorunsuz Peugeot Partner Tepee 2011 modeli Peugeot Partner Tepee Minivan Peugeot Partner Tepee Temiz Peugeot Partner Tepee
Aracım temiz bir aile aracıdır. Modeli 2011, km'si 110000 dedir. Aktif kullanılmaktadır. Arka bagaj kapısı değişmiştir. Bu nedenle hasar kaydı mevcuttur. Malum kasko para kazanmak için değiştirdi. Ben aldığım kişi tanıdık olduğundan ekspertiz yaptırmadım. Bakımları yeni yapıldı. Lastikleri yeni Lassa marka ve orjinal jantlarıyla birlikte kar lastikleri de mevcuttur. Ufak tefek masrafları vardır. Sürgülü kapılardan ve ön sağ alt takımdan ses geliyor. Ufak tefek birkaç keyfe keder kaporta masrafı vardır. Resimlerde yakından çektim. Bunlar hesap edilerek fiyatı düşük tuttum. Bu araçlar outdoor paketi yani beş ayrı diferansiyel kilidi olan 4*2 li araçlardır. Güvenlik donanımları birçok otomobilden daha fazladır. ABS, ESP, ASR, immobilizer, isofiks, yokuş kalkış desteği, yağmur ve far sensörü gibi bir çok özelliği olan on numara bir aile ve iş aracıdır. Satma sebebim ev aldığım içindir. Yoksa uzun yıllar kullanmayı planlıyordum. En fazla 10000 tl değerindeki araçlarla takas düşünülür. Alıcısına şimdiden hayırlı olsun.

İlker Kerim 0534 8263484

  • #4458447
  • MEGA Foto
  • Karşılaştır
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Vasıta, Araç
  2. Van, Minivan, Panelvan
  3. Satılık
  4. Peugeot
  5. Partner Tepee
  6. Trabzon
  7. Vakfıkebir
  8. Kemaliye Mah.
  • Sahibinden Peugeot Partner Tepee

    araç servis bakımlı arka spot lambası serviste değişti far üstünde ufak lokal bo ...

  • Peugeot Partner Tepee 2014 model

    - ARAÇTA SOL TARAFTA 3 PARÇA ÇİZİK BOYASI VARDIR - HER SENE MUAYENE YAPILIR HUSU ...

  • Peugeot Partner Tepee

    2016 ALLURE GERI GÖRÜŞ NAVİGASYON FULL DAHA SOLISU YOK ARTI 1 YIL TOPLAM 3 YIL G ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.