pendikte ihtiyacınza uygun günlük haftalık full eşyalı daire

pendikte ihtiyacınza uygun günlük haftalık full eşyalı daire

Marmara » İstanbul » Pendik
80₺
  • 80₺
    Marmara » İstanbul » Pendik
pendikte ihtiyacınza uygun günlük haftalık full eşyalı daire
 
pendikte ihtiyacınza uygun günlük haftalık full eşyalı daire pendikte ihtiyacınza uygun günlük haftalık full eşyalı daire pendikte ihtiyacınza uygun günlük haftalık full eşyalı daire pendikte ihtiyacınza uygun günlük haftalık full eşyalı daire pendikte ihtiyacınza uygun günlük haftalık full eşyalı daire pendikte ihtiyacınza uygun günlük haftalık full eşyalı daire
PENDİK BÖLGESİNDE İHTİYACINIZA UYGUN SÜPER LÜKS GÜNLÜK, HAFTALIK, AYLIK DAİRELER SİZİ BEKLİYOR... Temiz ve Güvenilir hizmet anlayışıyla 5 yıldır hizmet vermeye devam ediyor, ağımızı gün geçtikçe genişletmeye sizlere daha iyi hizmet vermeye çalışıyoruz. Anadolu Yakası geneline kiralık dairelerimizde hizmetinizdeyiz. Fiyatlarımız AYLIK KİRALAMALAR İÇİN GÜNLÜK FİYAT 80 TL GÜN İÇİ KULLANIMLAR 100 TL HAFTA İÇİ GECE KONAKLAMA 130 TL HAFTA SONU KULLANIMLAR 150 TL Fiyatlarımız konakladığınız gün ve kişi sayısı ve saatlere göre değişmektedir. KONAKLAYABİLECEĞİNİ Z DAİRELERİMİZ Kartal Pendik Kurtköy Marmara Hastanesi Mevkii Maltepe Ataşehir Tuzla Çayırova Gebze'de bulunmaktadır. HEMEN ARAYIN 0 216. 0 546. Dairelerimiz eşyalı olup, herşey sıfır ve lüks dizayn edilmiştir. Dairemizde çay ve kahve ikramları ücretsizdir. Dairelerimizde her müşteri sonrası temiz havlular ile değişmekte olup temizliği günlük yapılmaktadır. Güvenilir hizmeti ile sizlere yaşam kalitesi sunuyoruz. .Konaklayacağınız günü ve kişi sayısını tarafımıza önceden bildirip rezervasyon yaptırmanız önemle rica olunur. Fiyatlarımıza Elektrik, Su, Doğalgaz ve İnternet için eksra ücret talep edilmez. LCD TV VE ÜNİTESİ, SEHPA, HALI, UYDU YAYINI, BUZDOLABI, ÇAMAŞIR MAKİNASI, SU ISITICI, ÇAYDANLIK ÇİFT KİŞİLİK YATAK, KOMİDİN, SPOR KANEPE YEMEK MASASI, MUTFAK ARAC GERECLERİ, TOST VE FÖN MAKİNASI, DUŞAKABİN 24 SAAT SICAK SU, DOĞALGAZ KOMBİ..VS..
  • #3125825
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.