pendik esenyalıda devren kiralık kırtasiye - büfe

pendik esenyalıda devren kiralık kırtasiye - büfe

Marmara » İstanbul » İstanbul
500₺
  • 500₺
    Marmara » İstanbul » İstanbul
pendik esenyalıda devren kiralık kırtasiye - büfe
 
pendik esenyalıda devren kiralık kırtasiye - büfe pendik esenyalıda devren kiralık kırtasiye - büfe pendik esenyalıda devren kiralık kırtasiye - büfe
Pendik, Esenyalı, Ahmet Yesevi Mahallesin'de Sağlık Problemleri Nedeni İle Devren Kiralık Kırtasiye ve Büfe. Aylık cirosu 5.000 TL'dir. Dükkanın kendisi kiralık olup içindeki malzemeleri satılıktır. İsteyen kırtasiye ve büfe olarak işletebilir. Ruhsatı ve gerekli evrakları mevcuttur. Ergenekon İlköğretim Okulu önünde bulunan dükkanımız okul kapısına 10 metre uzaklıktadır. İçindeki Malzemeler: - 5.000 TL değerinde kırtasiye malzemeleri, - HP yeni hiç tamir görmemiş fax özellikli fotokopi makinası, - 3 adet vitrinli masa, - Toplam 10 metre genişliği olan 5'li duvarboyu raf sistemi, - Ülker temiz buzdolabı, - Ruhsatı mevcuttur. - Kullanım alanı 25 metrekare alana sahiptir. - Hazır müşterisi bulunkatadır. - Ayrıca 8 metrekare büfesi bulunmaktadır. Büfede bulunan malzemeler: - Mutfak dolabı tezgahlı, - Aspiratör (Havalandırma Sistemi), - Büyük tost makinası, - Semaver, - 7 metre vitrinli raf, - Özel yapım cam simit tezgahı bulunmaktadır. İstenilenler: - 10.000 TL Devir bedeli, - Aylık 500 TL Kira bedeli istenmektedir. NOT: Dükkanı sicili temiz kişilere devretmek tercihimizdir.
  • #3106490
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.