paula baby cocuk bezi en uygun fiyatlar kaliteli ürünler

paula baby cocuk bezi en uygun fiyatlar kaliteli ürünler

Marmara » İstanbul » Fatih
1$
  • 1$
    Marmara » İstanbul » Fatih
paula baby cocuk bezi en uygun fiyatlar kaliteli ürünler
 
paula baby cocuk bezi en uygun fiyatlar kaliteli ürünler paula baby cocuk bezi en uygun fiyatlar kaliteli ürünler paula baby cocuk bezi en uygun fiyatlar kaliteli ürünler paula baby cocuk bezi en uygun fiyatlar kaliteli ürünler paula baby cocuk bezi en uygun fiyatlar kaliteli ürünler
ürünlerimiz en uygun ve en kaliteli ürünlerdir firmamız çevre komşu ülkelere ihracat yapmaktadır. firmamız istanbul aksaray dadır . paula baby cocuk bezlerimizde diğer pahalı modelleri aratmayacak kalitededir. piyasanın en uygun fiaytaları bizdedir.ambalıjından diğer bütün malzemeleri özenle seçilerek üretim sağlanmaktadır. 2-3 gün içinde siparişlerinzde 1400 adet koli bazında =adet ürün hazırlanmaktadır. paula baby cocuk bezi özelikleri Özel tasarımı ve emici bölge sayesinde sızdırmaları önler ve yenidoğan bebeğinizin cildine nefes aldırır. Gün ve gece boyunca rahat etmesini sağlar. Organik pamuklu nefes alan dış yüzeyi ile pişik oluşumuna yol açan sebepleri engellemeye yardımcı olur. dünyanın en esnek bel bandı ve yan bantlar ile bebeğinizin hassas vücudunu nazikçe kavrar. Yumuşak iç yüzeyi bebeğinizin hassas cildine nazik bir dokunuş sağlar. Bebek vücuduna uyumlu kesimi sayesinde bebeğinizin rahat hareket etmesine imkan verir. Üçlü cilt koruma sayesinde cilde dost ürünlerdir. paula baby ürünleri paket adedi ve toptan fiayat 3-6 kg için beden no.2 maxi paket adedi:12 adet fiyat.1. dolar koli 20*12=240 (20 dolar) 4-9 kg için beden no.3 midi paket adedi:11 adet fiyat.1 dolar koli 20*11=220 (20 dolar) 9-18 kg için beden no.4 maxi paket adedi: 10 adet fiyat.1 dolar koli 20*10=200 (20 dolar) 12-25 kg için beden no.5 junior paket adedi:9 adet fiyat.1 dolar koli 20*9=180 (20 dolar) lütfen bu numardan ulaşın---paula baby pazarlama : ortalama bezin adeti 1 cent e gelmektedir..
  • #3854804
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.