ozon jeneratörü

ozon jeneratörü

Kayseri / Kocasinan / Sanayi Mah.
 
OZON JENERATÖRÜ

Ozon Hakkında

Nedir?

Ozon (O3) 3 oksijen atomundan meydana gelen bir gazdır. Doğada soluduğumuz oksijen atmosferde yükseldiği zaman güneşten gelen ultraviole ışınlara maruz kaldığında ozon gazına dönüşür. Havadan daha ağır bir gaz olmasından dolayı yeryüzüne doğru alçalır. Gökgürültülü havalarda etrafımızda hissettiğimiz temizlik ve ferahlık kokusu aslında ozon gazıdır.Ozon dünyadaki en güçlü dezenfektanlardan biridir. Yaşadığımız ortamda bulunan hava veya su içerisindeki bakteri, virüs ve mikropları çok kısa sürede yok eder ve bu esnada tekrar oksijene dönüşür.



Özellikleri:

Ozon yüksek oksidasyon gücüne sahip keskin kokulu bir gazdır. Çok kuvvetli bir sterilizasyon gücüne sahip olmasının yanında oldukça da kısa bir yaşam döngüsüne sahiptir. Suda çözünmüş haldeyken 15 derece sıcaklıktaki yarılanma ömrü 30 dakikadır. Bu sebeple dezenfeksiyon amacıyla kullanıldığında doğru miktarda ozon gazının sterilize edilecek ortamda ideal zaman zarfında reaksiyona girmesi sağlanmalıdır. Genel olarak 0.1 mg/lt ile 1.5 mg/lt arasındaki ozon dozajı 1-3 dakikalık temas süresi içerisinde çoğu patojen mikroorganizayı tamamen yok etmektedir. Atıksu temizliğinde bu süre ve dozajların artırılması gerekir.

Ozon kokusu insanlar tarafından kolaylıkla hissedilir ve uzun süreli solunmamalıdır. Ozon gazı sterilizasyon özelliğinin yanında suda bulunan ağır metalleri ayrıştırıp çökertmesiyle de bilinir. Demir, mangan vb. ağır metallerin sudan alınmasında çok etkili olarak kullanılmaktadır.
  • #3450663
  • MEGA Foto
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Servis ve Hizmetler
  2. Firmalar, Bayilikler
  3. Kayseri
  4. Kocasinan
  5. Sanayi Mah.
  • açık alan soğutma

    AÇIK ALAN SERİNLETME SİSTEMİ YÜKSEK BASINÇLI POMPA İLE ÖZEL NOZULLARDAN SU ORTAM ...

  • yeşillik sulama

    YEŞİLLİK SULAMA İDDİA EDİYORUZ YEŞİLLİK SULAMADA EN VERİMLİ SİSTEMİ SUNUYOR ...

  • Müstakil Ev Villa Bayiliği

    Hizmet : Çelik Villa, İnşaat, Kat Karşılığı Villa (Bayilikler Verilecektir) B ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.