oyuncak xml bayiliği

oyuncak xml bayiliği

Tekirdağ / Süleymanpaşa / Karacakılavuz Bld.
 
Tecrübemizi bayilerimiz ile paylaşıyor , Oyuncak kategorisinde bayilik ve Xml bayiliği Veriyoruz .

Birden fazla farklı sektörde faaliyet gösteren firmamız oyuncak departmanındaki ürünlerini bayi kanalı ile son kullanıcıya ulaştırıyor. Firmamız her zaman yenilikçi bakışa sahip olarak , sektörel bazda bir çok adımın öncüsü olmuştur. Uzun yıllar hizmet vermenin kazandırmış olduğu ; disiplinli çalışma ve iş anlayışı ile hareket ederek başarılarını arttırarak yoluna devam etmektedir. Kendini toptancılık ve e-ticaret alanında geliştiren, tüm yatırımlarını bu yönde yapan oyuncakbayisi ,oyuncak bayiliği xml veren firmalar arasında bir adım öne çıkıyor. Oyuncak tedarik ettiğimiz tüm bayilerimize gerekli tüm teknik desteği sağlayarak, daha fazla satış yapma hedeflerini gerçekleştirmek için tüm gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Bayilik için bize u laşabilirsiniz…

GENİŞ ÜRÜN YELPAZEZİ

Oyuncak kategorisinde ihtiyaç duyulan ve internetten satışa uygun hemen tüm çeşitleri bayilerimize sunarak ,sitenizin oyuncak ihtiyacını tamamen karşılıyoruz. Bayilerimize tek noktadan tüm oyuncak ürünlerini tedarik etmenin keynini yaşatıyoruz.

PROFOSYONEL ÜRÜN RESİMLERİ DETAYLI AÇIKLAMA

Bizimle çalışan bayilerimiz ilk andan itibaren profosyonel ve tecrübeli bir ekiple çalıştığının farkına varacak.Bayilerimize sunduğumuz ürün görselleri ve açıklamaları detaylıca hazırlanmıştır.İnternetten satış yapabilmenin en temel prensiplerinden biri olan detaylı açıklama ve kaliteli görsel resimleri sitenizede profosyonellik katacak

STOKTAN - AYNI GÜN – MÜŞTERİNİZE GÖNDERİM

Oyuncak bayisi olarak ekonomik gücümüzü sonuna kadar kullanarak ürünleri stoklarımızda tutuyoruz. Bayilerimizden gelen siparişler hiç bekletilmeksizin büyük bir hızla ve titizlikle hazırlanarak aynı gün kargoya verilmektedir.Siparişleriniz isteğe bağlı olarak anlaşmalı olduğunuz kargo ile anlaşmanız yok ise kendi kargomuz ile sizin adına müşterinize gönderilmektedir.

Not :Stoklarımızı düzenli takip ederek azalan ürünler bitmeden satışa kapatılarak bayilerimizin asla mağdur olmamasına özen gösteriyoruz.

KARLILIK

*Tedarik maliyeti *Stok maliyeti niz yok az bir yatırım ile anında satışa başlayabilirsiniz.Belirlenen bazı ürünlerin dışında istediğiniz kar oranı ile satış yaparak güzel kazançlar elde edebilirsiniz.

SONUÇ

Oyuncak sektöründe ki tüm gelişmeleri yakından takip ediyor,yeni ürünleri anında portföyümüze katmaya çalışıyoruz. müşteri ve piyasa ihtiyaçlarını analiz ederek % 100 müşteri memnuniyeti için çabalıyoruz.

Bayilik Başvurusu için Telefon : 0542 898 43 73

-***

Oyuncak sektöründe dikkat ettiğimiz başlıca kurallar ise ;

✓ sağlıklı ürün

✓ uzun ömürlülük

✓ ekonomik fiyat

E-ticaretle ilk kez tanışan bireysel girişimcilere yönelik olarak ortaya çıkan Dropship yada türkçe adı ile deposuz satış tekniği ile, (firma ismi ) sağladığı oyuncak xml hizmeti ile size sağladığı avantajlar ;

▪ Yatırım gerektirmez

▪ stok tutma ve stok takibi yapmazsınız

▪ Satılan ürün sizin adınıza müşteriye kargolanır

▪ lojistik sorunu yaşamazsınız

▪ satın alma ve depolama hizmetleri tamamen bizim tarafımızdan yürütülür ( SİZ SADECE ÜRÜN SATIŞI YAPIN )

▪ Sitenizde ürünleri istediğiniz gibi fiyatlandırabilirsiniz

▪ Yüksek kar marjı ile yaptığınız işin tadına varacaksınız

▪ hiçbir operasyonel faaliyet yürütmeden tamamen kar elde edebilirsiniz

▪ İş yükünüzün hepsini sizin için biz üstleniyoruz
  • #4424503
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Servis ve Hizmetler
  2. Firmalar, Bayilikler
  3. Tekirdağ
  4. Süleymanpaşa
  5. Karacakılavuz Bld.
  • borçlu şirket devir alınır

    Her turlü borclu sirketleriniz cazip fiyata devir alinir 05387475338 ...

  • Satılık a grubu seyahat acentası

    TÜRSAB A BELGELİ ACENTA ŞİRKET İLE BİRLİKTE SATILIKTIR ...

  • istanbul bölgesi satılık acentalar

    İstanbul bölgesin de satılık acetalar mevcut yeni kurulmuş acentalar.acentalarım ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.