otomatik ezan okuyan cihaz - sd kart destekli ezanmatik (hafıza kartlı)

otomatik ezan okuyan cihaz - sd kart destekli ezanmatik (hafıza kartlı)

Konya / Selçuklu / Feritpaşa Mah.
475₺
 
otomatik ezan okuyan cihaz - sd kart destekli ezanmatik (hafıza kartlı) otomatik ezan okuyan cihaz - sd kart destekli ezanmatik (hafıza kartlı) otomatik ezan okuyan cihaz - sd kart destekli ezanmatik (hafıza kartlı)
Kendi Sesinizi Hafıza Kartına Kaydedip Kendi Sesinizi Yükleyebilirsiniz. İmamı ve müezzini olmayan köyler için tasarlanmış olan Ezanmatik, Diyanet Takvimine Göre Otomatik olarak anfi cihazını açar ve ezanı okur... Otomatik Ezan Okuyan Cihaz - Ezanmatik Hafıza Kartlı Sd Kartlı Model

Hergün kendini günceller. Cuma namazı İçin Sabit Zaman seçilebilir. İmsaktan Önce 1 ila 59 dk öncesi sela vakti ayarlanabilir. istenilirse kapatılabilir. Perşembe Yatsı Ezanı öncesi Sela Okuma fonksiyonu vardır. Perşembe Yatsı Ezanı Öncesi 1 ila 59 dk öncesi sela vakti ayarlanabilir. istenilirse kapatılabilir. Cuma Ezanı Ezanı Öncesi 1 ila 59 dk öncesi sela vakti ayarlanabilir. istenilirse kapatılabilir Cuma Günleri Ezan Sabitleme Seçeneği vardır. Mevlüt , Kandil ve Cenaze için Manuel Sela fonksiyonu sayesinde istenildiği anda sela okuyabilir. Camilerde ezan okuyan saat cihazı. Ezan okuyan cihaz yeni versiyon modeli ile anfiye bağlanır ve güncellemesini yapar.

OTOMATİK EZAN OKUYAN ANFİ CİHAZI - HAFIZA KARTLI ( SD KART DESTEĞİ ) - 2016 MODEL YENİ VERSİYON - YENİ NAMAZ VAKİTLERİ YÜKLÜ

YAZ/KIŞ SAATİNDEN ETKİLENMEZ - YENİ NAMAZ VAKİTLERİ İLE UYUMLUDUR - 2016

4 FARKLI İMAM SESİ YÜKLÜ + 5 İMAM SESİ DAHA EKLENEBİLME TOPLAM 9 FARKLI İMAM SESİ EKLENEBİLİR & HER VAKTE AYRI AYRI TEMKİN GİREBİLME.

RAMAZAN FONKSİYONU : İMSAK VAKTİNDE EZAN OKUMA VE İSTENİRSE ÖNCESİNDE SELA VERME!

ÜCRETSİZ KARGO - MÜŞTERİ MENUNİYETİ

OTOMATİK EZAN OKUYAN ANFİ ÇİHAZI - HAFIZA KARTLI ( SD KART DESTEĞİ ) - 2016 MODEL YENİ VERSİYON 4 FARKLI İMAM SESİ YÜKLÜ + 5 İMAM SESİ DAHA EKLENEBİLME & HER VAKTE AYRI AYRI TEMKİN GİREBİLME RAMAZAN FONKSİYONU : İMSAK VAKTİNDE EZAN OKUMA VE İSTENİRSE ÖNCESİNDE SELA VERME! ÜCRETSİZ KARGO - MÜŞTERİ MENUNİYETİ

Otomatik ezan matik ezan okuma cihazı 2016 model yeni sd kartlı kendi sesinizi yükleyebileceğiniz 9 farklı imam sesinden ezan dinleyebileceğiniz ürün.

Dijital ezan okuma cihazı, Tam otamatik fonksiyonludur.
  • #4426167
  • MEGA Foto
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Alışveriş
  2. Müzik, Müzik aletleri
  3. Konya
  4. Selçuklu
  5. Feritpaşa Mah.
  • özel arabesk rap sözleri bulunur

    Arabesk rap meraklıları için tam zamanı damar arabesk rap sözleri bulunur iletiş ...

  • damar arabesk rap sözleri bulunur istediğiniz sözler burda bulunur

    Arabesk rap sözleri satılık sözler ucuz damar sözler bulunur iletişim için 05458 ...

  • kısa sap bağlama

    2 adet kısa sap bağlama biri vengi ağaçı ve diğeri maun ağaçı kılıfları ile birl ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.