osmaniyede sahibinden satılık inek, gebe düe ve dana

osmaniyede sahibinden satılık inek, gebe düe ve dana

Akdeniz » Osmaniye » Kadirli
Görüşülür
  • Görüşülür
    Akdeniz » Osmaniye » Kadirli
osmaniyede sahibinden satılık inek, gebe düe ve dana
 
osmaniyede sahibinden satılık inek, gebe düe ve dana osmaniyede sahibinden satılık inek, gebe düe ve dana osmaniyede sahibinden satılık inek, gebe düe ve dana osmaniyede sahibinden satılık inek, gebe düe ve dana osmaniyede sahibinden satılık inek, gebe düe ve dana osmaniyede sahibinden satılık inek, gebe düe ve dana
39 adet henüz birinci doğumunu yapmış hoslayn inek. 8 adet gebe düe tamamı 7 ayın üzerinde 33 adet 1 ile 7 aylık aralığında dişi erkek karışık buzağı ve dana toptan olarak veya en az 5 adet alma koşulu ile satılık durumdadırlar. gerekli tüm aşıları yapılmış olmakla birlikte tüm hayvanlar haftalık veteriner kontrolünden geçmektedir. çiftlik içerisinde satılık durumda olan 4 bin adet sap balyası da bulunmaktadır. samimi alıcısı varsa çiftlik olarak da satmayı düşünmekteyim meslek koşullarım gereği. şimdiden teşekkür ederim kolay gelsin.
  • #2731255
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.