Orjinal mercedes sprinter 315 cdi

Orjinal mercedes sprinter 315 cdi

Rize / Merkez / Eminettin Mah.
102.500₺
 
Orjinal mercedes sprinter 315 cdi Orjinal mercedes sprinter 315 cdi Orjinal mercedes sprinter 315 cdi Orjinal mercedes sprinter 315 cdi Orjinal mercedes sprinter 315 cdi Orjinal mercedes sprinter 315 cdi Orjinal mercedes sprinter 315 cdi Orjinal mercedes sprinter 315 cdi Orjinal mercedes sprinter 315 cdi Orjinal mercedes sprinter 315 cdi
Mercedes Sprinter" 315 CDI euro 5 motor 20+1 Ekstra uzun kamera sistemi sağ sol ön ve arkaya vardir.Yol Bilgisayari Okul taşıtı için gereken her emniyet sistemi mevcuttur. Aracım temiz kullanılmıştır.KESİNLİKLE ARACIM HASARSIZDIR. KM ORJİNALDIR.Cd ekran tv turbin tavan her koltuk başi ufleme kilima yolcu isteğine dahil kumanda edilebilir yatar koltuklar ısı camli uç foksuyonlu kilima kayar basamak araba harekete duyarli otomatik sensorlu kapi ayrica kendi arzuna dahil uzaktan kumandali otomatik kapi ve arabanin kendi ozellikleri yandan krom korkuluk panjurlar ilaveten ön tanpon krom kaplama ayna ve kapi kollari ve panjur orjinal değişeni yoktur koşmamiş ve tek sahibinden başkasi kullanmamiş bir aractir cd calar cam tavan amerikan siyah cam yamur sensorlu silecekler, 3 nokta emniyet kemerli turzim paket dokunmatik 3 fonksiiyeyonlu klima Özellikleri ayrica altinda da işaretlidir aracimda kendi orjinal bakalitleri siyahtır onlarıda ben boyattırdim. Onun haricinden başka boya degişenı kesinlikle yoktur .PAZARLIK PAYI VARDIR.YETKİLİ SERVİSTE TÜM BAKIMLARI YAPILMIŞ GARANTI KAPSAMINDADIR.
  • #4423227
  • MEGA Foto
  • Harita
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Vasıta, Araç
  2. Ticari araçlar
  3. Satılık
  4. Minibüs ve Midibüs
  5. Mercedes Benz
  6. Sprinter
  7. 315
  8. Rize
  9. Merkez
  10. Eminettin Mah.
  • Vito 9+1 satilik

    Vigo temiz satilik alana şimdiden hayırlı olsun masrafsiz ataç ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Harita
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.