önerlerde satılık veya kiralık villa

önerlerde satılık veya kiralık villa

Marmara » Tekirdağ » Çorlu
300.000₺
  • 300.000₺
    Marmara » Tekirdağ » Çorlu
önerlerde satılık veya kiralık villa
 
önerlerde satılık veya kiralık villa önerlerde satılık veya kiralık villa önerlerde satılık veya kiralık villa önerlerde satılık veya kiralık villa önerlerde satılık veya kiralık villa önerlerde satılık veya kiralık villa
24 evden oluşan sitede cephesi tamamen güneye ve batıya bakar, 2.5 kattan oluşur ve 5+1 oda olup bahçe hariç tamamı 220 metre karedir. Bahçeden girişte doğal gaz kombisi olan bir kiler vardır. Alt katta 1 Salon Mutfak Lavoba_WC , merdiven altı kiler, pvc ile kapalı pergule 2.Katta Banyo tuvalet Büyük bir yatak odası ile normal bir oda vardır. 3.Katta tuvalet , banyo ve 2 oda ile Yarısı Pvc ile kapalı bir taras. Bahçe 200 metre kare olup çim li 2 adet çeşme 17 adet (meyvesi olan) seçme bodur ağaç. Çardak kurmak için taşlı zemin ve portatif metal çardak vardır.Bahçenin cephesi güney batıya bakıp bahçe önünden 12 mt genişliğinde imarlı yol geçmektedir.Çatıda 120 Lt. Baymak Güneş enerji sisteminden sıcak su sisteme bağlı olarak kullanımı. Tüm pencereler beyaz Pvc olup bina dıştan tamamen ısı yalıtımlı yani Mantolu dur. Ayrıca Binanın kaba inşaatında çift tuğla sistemi kullanılmış olup tuğlalar arası ısı yalıtım Strafor malzemesi kullanılmıştır. Sitemizde;Bahçıvan Kapıcı ve bekçi toplam aidat 100 tl dir.
  • #3831790
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.