öğretmenden 87 model binek reno, masrafsız

öğretmenden 87 model binek reno, masrafsız

Marmara » Sakarya » Karaman
6.250₺
  • 6.250₺
    Marmara » Sakarya » Karaman
öğretmenden 87 model binek reno, masrafsız
 
öğretmenden 87 model binek reno, masrafsız öğretmenden 87 model binek reno, masrafsız öğretmenden 87 model binek reno, masrafsız öğretmenden 87 model binek reno, masrafsız öğretmenden 87 model binek reno, masrafsız öğretmenden 87 model binek reno, masrafsız
DİKKAT, MUTLAKA OKUYUN!!! aracın tüm bakımları titizlikle takip edilmiş, eski kısımlar yenilenmiştir. 4 jant, 4 lastik, ön farlar, tüp tesisatı, beyin, radyatör(3 petekli), su tesisatı boruları, pervane takımı, akü, kollektör, marş dinamosu, kapı ve cam lastikleri, aynalar, silindir kapağı, ön tampon, sinyal ve far kolları komple yeni takılmıştır. araca yeni çorum kaloriferi de takıldı. alt takım yenilendi. şanjuman içinde aşınan dişliler yenilendi. bu bakımların faturalarını alıcıya gösterebilirim. kısacası araç emsallerinin içinde bir numaradır. alan arkadaş yalnızca yakıtını koyup binecektir.
  • #3392527
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.