muğla ortaca dalyanda havuzlu kiralık villa haftalık 1500 tl

muğla ortaca dalyanda havuzlu kiralık villa haftalık 1500 tl

Ege » Muğla » Dalyan
1.500₺
  • 1.500₺
    Ege » Muğla » Dalyan
muğla ortaca dalyanda havuzlu kiralık villa haftalık 1500 tl
 
muğla ortaca dalyanda havuzlu kiralık villa haftalık 1500 tl muğla ortaca dalyanda havuzlu kiralık villa haftalık 1500 tl muğla ortaca dalyanda havuzlu kiralık villa haftalık 1500 tl muğla ortaca dalyanda havuzlu kiralık villa haftalık 1500 tl muğla ortaca dalyanda havuzlu kiralık villa haftalık 1500 tl muğla ortaca dalyanda havuzlu kiralık villa haftalık 1500 tl
Sitemize Hoşgeldiniz.. Villamız, Muğla ilinin, Ortaca ilçesinin Dalyan mahallesinde bulunmaktadır. Villamız eşyalıdır, site içerisindedir. Metrekare: 90m2 Oda Sayısı: 2+1 Banyo Sayısı: 2 Zemin Özellikleri: Seramik Zemin Bina Yaşı: 5 villamızda 6+2 kişi kalabilir 1 günlük fiatı 250 tl haftalık 1500 tl dir DALYAN Dalyan Muğlaâ nın Ortaca ilçesine bağlı Marmaris ve Fethiyeâ nin tam ortasında şirin mi şirin bir yer. Bir tarafında Köyceğiz gölünün durgun suları, diğer tarafında Ege Denizi yer alıyor. Dalyanâ da günün ilk ışıklarını yakalamak için çok erken saatlerde kalkıyoruz ama ben seviyorum erken kalkmayı doğanın ilk uyanışını izliyoruz. Güneşin doğuşunu odamızın balkonundan izliyoruz. Tam dağların üstünden çıkıyor, etrafı yavaş yavaş aydınlatıyor ve bize bütün güzelliği ile mutluluk veriyor.Burada ilk günümüzde kaplumbağaları beslemeye gidiyoruz. Bazı çevreciler doğal beslenme ortamını bozduğundan buna karşı çıkıyor. Sabahın erken saatlerinde teknemize biniyoruz. Mavi yengeç Güney Amerikaâ dan gelme bir tür ve bu bölgeye özgü bir yengeç türü olmuş. Caretta Carettaları yengeçle besliyoruz. Daha sonra kaptanın bizim için hazırladığı mavi yengeçlerimizi ve balıklarımızı afiyetle yiyiyoruz.
  • #4063977
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.