mobilya cila istanbul en iyi mobilya cilası ustası lake boya cilacı yusuf usta

mobilya cila istanbul en iyi mobilya cilası ustası lake boya cilacı yusuf usta

Marmara » İstanbul » Şişli
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » İstanbul » Şişli
mobilya cila istanbul en iyi mobilya cilası ustası lake boya cilacı yusuf usta
 
mobilya cila istanbul en iyi mobilya cilası ustası lake boya cilacı yusuf usta mobilya cila istanbul en iyi mobilya cilası ustası lake boya cilacı yusuf usta mobilya cila istanbul en iyi mobilya cilası ustası lake boya cilacı yusuf usta mobilya cila istanbul en iyi mobilya cilası ustası lake boya cilacı yusuf usta mobilya cila istanbul en iyi mobilya cilası ustası lake boya cilacı yusuf usta
MOBİLYA CİLA AHŞAP CİLA BOYASI Mobilya cila ahşap cila boyası bir sanattır ve bu sanatı istanbulda uzman olarak 40 yılı aşkın bir deneyimle yapmakta olan arı cila atölyesi yusuf usta siz müşterilerimize en iyi hizmeti sunuyor mobilyalarınız evinizden alınır cilası boyası tamiri yapılır ve tekrar evinize getirilir kurulur.... Mobilya cilası denince akla ilk gelen firmalardan birisi olmak bizi mutlu ediyor ve yaptığımız işin bir snaat olduğunun farkındayız mobilyalarınız garantili bir şekilde size danışılarak istediğiniz her renkte boyanır ve mobilyalarınızın cilası tamiri yapılır... YEMEK ODASI TAKIMI YATAK ODASI TAKIMI OTURMA ODASI TAKIMI SANDALYE BERJER KOLTUK TAKIMLARI HERNEVİ AHŞAP BOYASINDA UZMAN KADROMUZ SİZ DEĞERLİ MÜŞTERİLERİMİZİN HİZMETİNDEDİR... YUSUF USTA Her türlü mobilya, Ahşap, ham ağaç renklendirmesi ve cilası, lake, mobilya cilası, eskitme, patinalı silme, varak, gomalak, mobilya tamir ve boyaması, renk değişimi yani kısacası mobilyalarınızı baştan oluşturacak tüm uygulamalar firmamız tarafından yapılmaktadır. Cila: Mobilyalarınızın yüzeylerini dış etkenlere karşı korumak yeni bir görüntü vermek amaçlı uygulanan bir işlemdir. Lake: Mobilyaların ahşap görünürlüğünü kapatarak tamamen r enk ile görüntü verilmesidir. Polyester: Hem cila hem lake yerine uygulanabilen kalın katmanlı istendiğinde parlatmaya da elverişli bir uygulamadır. 2 Çeşit cilalama sistemi mevcuttur ; Naturel ; zemin düzenleyici süt kaplama üzerine uygulanır daha sonra polyester dolgu veya poliüretan dolgu atılır.Son aşamada akrilik vernik ile parlak, ipekmat ve mat olarak uygulaması yapılır. Renkli Cila; istediğiniz renk ile zemine ahşap koruyucu (pinotex) çekilir. polyester ve poliüretan dolgu atılıp akrilik parlak, ipekmat ve mat vernik aşamasıyla sonlandırılır.
  • #2858114
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.