mobilya beyaz eşyalı kiralık lüxs daire

mobilya beyaz eşyalı kiralık lüxs daire

Ege » İzmir » Bayraklı
Görüşülür
  • Görüşülür
    Ege » İzmir » Bayraklı
mobilya beyaz eşyalı kiralık lüxs daire
 
mobilya beyaz eşyalı kiralık lüxs daire mobilya beyaz eşyalı kiralık lüxs daire mobilya beyaz eşyalı kiralık lüxs daire mobilya beyaz eşyalı kiralık lüxs daire mobilya beyaz eşyalı kiralık lüxs daire mobilya beyaz eşyalı kiralık lüxs daire
3 oda + 1 salon + 1 depo oda + odaları epey geniştir +doğal gaz kombi+1 banyo +2 wc +manzara görülen 2 büyük balkon +yerler parke +saten duvar +çelik kapı çift 3 korumalı + 0 yapılmış yeni mutfak mdf den son moda +asansörlü 5. katta +kapıcısı olan tertemiz lüxs temiz bir sitede elit insanların oturduğu , giriş koruma kamera sistemli güzel bir sitedir. ulaşımı her yere 5 dk kadır.+salonda 1 takım yemek odası +1 takım deri geniş koltuk takımı, tv, perde , sehpa, klima, halı + 1 takım yatak odası mobilyası , perde + çamaşır askılığı+oturma odası çekyat , halı , perde, 2 sehpa +balkonlar panjurlu ve sineklik'li ve çocuk korumalı +duşakabin banyo wc çamaşır makinesi +1 normal wc +yerler parke + mutfak geniş duvarlar ve yerler fayanslı +fırınlı ocak doğal gazlı , bılaşık makinesi, buzdolabı, ara koridor fayans+zil sesi diafonu +özel ışıklandırmalı ışıklı lamba düğmeleri +gömme ayakkabı ve ceket dolabı +site önünde çocuk oyun parkı +okullara yakın+detaylar için görüşülür . geçici olarak kiraya verilmiyecekdir . Not:Evin badanasını aynı renkde giren kiracı yapıcaktır.
  • #3916821
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.