merterde masrafsız 2 1 daire - sahibinden kiralık!

merterde masrafsız 2 1 daire - sahibinden kiralık!

Marmara » İstanbul » Güngören
850₺
  • 850₺
    Marmara » İstanbul » Güngören
merterde masrafsız 2 1 daire - sahibinden kiralık!
 
merterde masrafsız 2 1 daire - sahibinden kiralık! merterde masrafsız 2 1 daire - sahibinden kiralık! merterde masrafsız 2 1 daire - sahibinden kiralık! merterde masrafsız 2 1 daire - sahibinden kiralık! merterde masrafsız 2 1 daire - sahibinden kiralık! merterde masrafsız 2 1 daire - sahibinden kiralık!
MERTER'DE MASRAFSIZ 2+1 DAİRE - SAHİBİNDEN KİRALIK! ÇİFT CEPHELİ 'dir, HOME -OFIS veya OFIS olarakda uygundur. ADRES: Nadide Sokak, Ufuk Apartmanı Daire 10 Migros'un Arkasındaki Sokak. Birinci Kat 'daki daire. Masrafsız, İçi tamamen yenilendi, İş yerine de uygun, çift cepheli, Köşe Daire 2 +1 , kombili. çelik kapılı, 2 odası klimalı, yerler laminant, yeni boya - badana yapıldı, kapılar yenilendi, tamamen masrafsız. pencereler fıratpen pvcli yeni yapıldı koridorlar karo Kira: EV OLARAK : 850 TL HOME - OFİS veya İŞYERİ olarak 950 TL den SAHİBİNDEN KİRALIKTIR. deposito: 1000 dolar, müteselsil kefil. İLETİŞİM İÇİN: Telefon (Ev) Telefon (Cep)
  • #2217738
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.