mersinde sahibinden çalışır vaziyette 3 işyeri devren..

mersinde sahibinden çalışır vaziyette 3 işyeri devren..

Akdeniz » Mersin » İçel
36.500₺
  • 36.500₺
    Akdeniz » Mersin » İçel
mersinde sahibinden çalışır vaziyette 3 işyeri devren..
 
mersinde sahibinden çalışır vaziyette 3 işyeri devren.. mersinde sahibinden çalışır vaziyette 3 işyeri devren.. mersinde sahibinden çalışır vaziyette 3 işyeri devren.. mersinde sahibinden çalışır vaziyette 3 işyeri devren.. mersinde sahibinden çalışır vaziyette 3 işyeri devren.. mersinde sahibinden çalışır vaziyette 3 işyeri devren..
Yukarıda da belirttiğim gibi 3 işyeri çalışır vaziyette mersin merkezde36 bin beşyüz lira..playstation 4 takım tam düzen ruhsatı ayrı, internet cafe 18 pc ile tam oturmuş teşeküllü işyeri, mutfağı, çift tuvaletleri, buzdolapları, kamera sistemleri çift yazıcı yuazarkasasından tut eksiksiz, sadece masana oturacaksın işleteceksin, bir de bir de hertürlü bilgisayar yedek parça ve servis bölümümüz vardır, oyun yüklemekten tut kuruluma kadar, her türlü arıza, format vs.Sıcak soğuk içecek verebilir tost hamburger türü yiyecekler yapıp satabilirsiniz..Ben emekliyim ve çocuklarımda memur oldu tayınları çıktı, bü yüzden devrediyorum, artık yapabilecek ve ihtiyacı olabileceklere ekmek kapısını açmak istedim, eğer yapabilirlerse ve anliyosanız gün olur üçyüz dörtyüzden düşmezsiniz hiç bir satış yapmazsanız bile playstation ve internetten yine iki ev geçindirebilirsiniz, ..kirası da uygundur uzun yıllar oturulduğu için, tümüne 500 lira aylık kirası var, bu işlerden anlayanlar ve kazanmak isteyeynlwer için bence en iyi fırsat, alabileceklere şimdiden hayırlı olsun.. (e maillere cevap vermem, ) TLFN
  • #3036243
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.