mersinde drahthaar yavru köpek alacaklar arasın

mersinde drahthaar yavru köpek alacaklar arasın

Akdeniz » Mersin » Mezitli
250₺
  • 250₺
    Akdeniz » Mersin » Mezitli
mersinde drahthaar yavru köpek alacaklar arasın
 
mersinde drahthaar yavru köpek alacaklar arasın mersinde drahthaar yavru köpek alacaklar arasın mersinde drahthaar yavru köpek alacaklar arasın mersinde drahthaar yavru köpek alacaklar arasın mersinde drahthaar yavru köpek alacaklar arasın
mersinde drahthaar yavru köpek alacaklar lütfen irtibata geçin, Drahthaar cinsi kahverengi ve yeşil gözlü çok şeker bir yavru köpek. bakışları ile kalbe hitap eden bu yavru evde bakılmış olup kesinlikle ses çıkarmaz sözden anlıyor daha eğitimi verilmedi istediğiniz gibi eğitim verebilirsiniz çünkü çok ama çok akıllı bir köpekdir. ne gösterirseniz ona hemen kavrıyor ve istenileni yapıyor. ücretsiz verecekdim fakat bedel ödenmeden alınan herney olursa değerini bilemiyorlar alıcılar ve kötü bir bakıcı oluyorlar bedava alıcılar, bakım esnasındada köpeğe kötü davranıyorlar ama bedel ödenince mecburen köpeğe iyi davranıyorlar. o nedenle bedava değil sadece 250 tl. karşılığı acil verilecekdir. ilgilenenler acilnolu telefondan bana ulaşın.
  • #3767110
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.