mersin merkezde pirireis mah. cadde üstü z kat iş yerine uygun daire

mersin merkezde pirireis mah. cadde üstü z kat iş yerine uygun daire

Akdeniz » Mersin » İçel
172₺
  • 172₺
    Akdeniz » Mersin » İçel
mersin merkezde pirireis mah. cadde üstü z kat iş yerine uygun daire
 
mersin merkezde pirireis mah. cadde üstü z kat iş yerine uygun daire mersin merkezde pirireis mah. cadde üstü z kat iş yerine uygun daire mersin merkezde pirireis mah. cadde üstü z kat iş yerine uygun daire mersin merkezde pirireis mah. cadde üstü z kat iş yerine uygun daire mersin merkezde pirireis mah. cadde üstü z kat iş yerine uygun daire mersin merkezde pirireis mah. cadde üstü z kat iş yerine uygun daire
Mersinde işlek Cadde üstü işyeri olmaya müsait daire. 85 metre karedir, 18 metre cephesi vardır. isterseniz ufak bir tadilatla ayrı ayrı 1 küçük, 2 orta, 1 büyük dükkan (işyeri ) yapabilirsiniz. BİNANIN ALTINDA 160 METREKARE BÜYÜKLÜĞÜNDE APARTMANIN KULLANIMI İÇİN SIĞINAĞI DA VARDIR. GÜNEY CEPHESİNDE 50 METREKARELİK ORTAK KULLANIM (OTOPARK) YEŞİL ALANI VARDIR Birlikte verilecek malzeme : 4 adet kamera + 1 kayıt ve izleme cihazı + 1 acer marka lcd monitör )güvenlik sistemi komple) Klima + su sebili + termosifon, uydu anten sistemi (salon ve mutfak) ve bunun benzeri eşyalar ufak bir pazarlık payımız vardır.
  • #4177215
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.