mecidiyeköy derede kiralık full eşyalı oda 500 tl

mecidiyeköy derede kiralık full eşyalı oda 500 tl

Marmara » İstanbul » Mecidiyeköy
500₺
  • 500₺
    Marmara » İstanbul » Mecidiyeköy
mecidiyeköy derede kiralık full eşyalı oda 500 tl
 
mecidiyeköy derede kiralık full eşyalı oda 500 tl mecidiyeköy derede kiralık full eşyalı oda 500 tl mecidiyeköy derede kiralık full eşyalı oda 500 tl mecidiyeköy derede kiralık full eşyalı oda 500 tl mecidiyeköy derede kiralık full eşyalı oda 500 tl mecidiyeköy derede kiralık full eşyalı oda 500 tl
Merhaba mecidiyeköy derede full eşyalı lüx banyo mutfak sıfır ev 140 metrekaredir. Banyo Mutfak salon balkon barbekü ortak kullanım alanıdır. 500 tl kira ve 500 tl depozito alınacaktır. Doğalgaz elektrik su internet ve eve yapılan alışveriş masrafları ve ayda 1 tutulan temizlikci ( 100 tl ) masrafları ikiye bölünücektir. Bende temizlik hastalığı vardır. Bu yüzden bayanlar erkeklere göre daha titiz olduğu için bayanlar önceliklidir. Daha önce hep bayanlar ile ev arkadaslığı yaptım hiç sorun yaşamadım. İlginize şimdiden teşekkürler..
  • #3881985
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.