masrafsız orjınal kangoo

masrafsız orjınal kangoo

Marmara » İstanbul » Bahçelievler
14.500₺
  • 14.500₺
    Marmara » İstanbul » Bahçelievler
masrafsız orjınal kangoo
 
masrafsız orjınal kangoo masrafsız orjınal kangoo masrafsız orjınal kangoo masrafsız orjınal kangoo masrafsız orjınal kangoo masrafsız orjınal kangoo
Arkadaşlar araç 14.000 TL fiyata düşmüş olup pazarlıksızdır, acil satılık değil aracıma güveniyorum parasının hesabını bilene ve arabadan anlayana gider, BOYADAN YANA SIKINTISI OLAN ARAMASIN 4 PARÇADA LOKAL BOYA VAR DEĞİŞEN YOK Merhaba, Araç için kısa tanım yapmak geçiştirmek isterdim fakat detay vererek yazmayı tercih ettim ki aklınızda soru kalmasın. Araç resimde görüldüğü gibi temiz bir dış görüntüsü ile tamamen orjinaldir, sağ çamurluk ve kaputun sağ köşesi park yaparken çarpmadan dolayı çekiçlenip boyatıldı, sol ön kapıda boya bulunmakta. Araç orjinalinde camlıdır sonradan taktırma değil. Araç çift sürgülü kapıdır. Araç bagajında kişisel eşya harici ağır yük dahi taşınmadı. Araç içinde sigara içilmedi. Araç klimalıdır. Araç merkezi kilit sistemine sahiptir. Araç ön camları otomatiktir. Aracın 4 lastik yenidir. Aracın baskı balatası, ön takımı, yağı, yağ filtresi, silecekleri, aküsü, kayışı yeni değişti. Aracın motor bakımı yeni yapıldı. Araç 131677 kilometrede. Araç dizel ve en uzun çıktığı yol erzurum dur 800 km de 1 depo mazot yakıyor Araç bugüne kadar 140 km yi geçmedi Araç fazla kullanılmadı genelde kapı önünde kaldı. Aracın teybi orjinaldir. Aracın bütün camları korniş ve perdelidir. Aracın muayenesi yenidir. Aracın hiçbir şekilde borcu ve sıkıntısı yoktur. Aracın ön camda küçük bir çatlak harici kusursuzdur. Araç ruhsatta hususi olarak geçmektedir ticari amaçlı kullanılmadı. NOT: ARACIN BÜTÜN BAKIMLARI SERVİSTE YAPILMIŞ OLUP FATURASI VE DEĞİŞEN PARÇALARIN DÖKÜMÜ YANİ 4, 500 TL LİK FATURA GÖRMEK İSTEYEN KİŞİYE GÖSTERİLİR, KISACASI SIRADAN BİR ARAÇ ALSAN SANAYİYE YADA SERVİSE VERSEN EN KÖTÜ ÜÇBİN LİRA MASRAF ÇIKAR VE BEN DİYORUMKİ BU ARAÇ ORJİNAL OLUP MASRAFSIZDIR 4, 500 TLYİ ÇIKARTIRSANIZ ARAÇ SİZE 9, 000 TL YE GELİYOR KARAR SİZİN... TAKAS SADECE YÜKSEK MODEL CLİO İLE OLUR.
  • #3593581
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.