masrafsız lüks kombili daire...

masrafsız lüks kombili daire...

Marmara » Bilecik » Bozüyük
129.000₺
  • 129.000₺
    Marmara » Bilecik » Bozüyük
masrafsız lüks kombili daire...
 
masrafsız lüks kombili daire... masrafsız lüks kombili daire... masrafsız lüks kombili daire... masrafsız lüks kombili daire... masrafsız lüks kombili daire...
son derece şık. lüks herşeyiyle süper bir ev. temizlik yapılıp oturalacak derecede hazırdır. hiç bir eksiği yoktur. son derece özenli ve konforludur. ehir merkezine 10 dk. mesafededir. yürüyüş yolunda çıktığınızda grand çalı otelinin karşı sırasında 2. sokakta yer almaktadır. mutfak kırmızı beyaz dolaplıdır. banyosu duşakabinlidir. son derece kullanışlı güneş alan bir konumdadır. binanın arsa sahibi olduğumuzdan dolayı adımıza kileri de bulunmaktadır. 3 oda 1 salondur. her katın doğalgaz için kombisi kendine özeldir. çift balkonludur. ayrıca balkonun birine her iki odadan da çıkışı vardır. bahçeli bir binadır özellikle çocuklu aileler için çok güzel bir yerdedir. görüntülü diafon ve şifreli dış kapısı vardır. ayrıca çelik kapısı da oldukça hoştur. aynalı kullanışlı sürgülü kapılı bir fortmantosu bulunmaktadır. ev sıfır olduğundan dolayı krediye uygundur.
  • #3736708
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.