manyetik göçük düzeltme, manyetik dolu düzeltme, boyasız manyetik kaporta düzeltme

manyetik göçük düzeltme, manyetik dolu düzeltme, boyasız manyetik kaporta düzeltme

Bursa / Osmangazi / Çırpan Mah.
1₺
 
manyetik göçük düzeltme, manyetik dolu düzeltme, boyasız manyetik kaporta düzeltme manyetik göçük düzeltme, manyetik dolu düzeltme, boyasız manyetik kaporta düzeltme manyetik göçük düzeltme, manyetik dolu düzeltme, boyasız manyetik kaporta düzeltme manyetik göçük düzeltme, manyetik dolu düzeltme, boyasız manyetik kaporta düzeltme manyetik göçük düzeltme, manyetik dolu düzeltme, boyasız manyetik kaporta düzeltme manyetik göçük düzeltme, manyetik dolu düzeltme, boyasız manyetik kaporta düzeltme manyetik göçük düzeltme, manyetik dolu düzeltme, boyasız manyetik kaporta düzeltme manyetik göçük düzeltme, manyetik dolu düzeltme, boyasız manyetik kaporta düzeltme manyetik göçük düzeltme, manyetik dolu düzeltme, boyasız manyetik kaporta düzeltme manyetik göçük düzeltme, manyetik dolu düzeltme, boyasız manyetik kaporta düzeltme
MANYETİK PDR BOYASIZ GÖÇÜK ONARIMI

ŞOK KAMPANYA

YILBAŞINA KADAR NET %30 İNDİRİM...

0553 861 66 61

Manyetik PDR Cihazı - Manyetik Boyasız Göçük Düzeltme indüksiyon metal gerilimin dışa doğru ittiği (manyetik) yapılan araba kaportasında oluşan küçük, yüzeysel göçüklerin anında ve hızlı bir şekilde tamiri için kullanılır.

Aynı zamanda ısıtıcı özelliği ile PDR çubukları ile yapılacak olan onarımlara zorlu alanların onarımında yardımcı materyal görevi görmektedir.

Diğer bir özelliği de uzayan saçların onarımıdır. Her türlü uzayan saç onarımında Manyetik PDR cihazı sizin en büyük yardımcınız olacaktır.

Metalin hızlı bir şekilde 200° C'nin üzerinde bir sıcaklığa ulaşabilmesi ile belirli zaman aralıklarında kullanıldığı müddetçe boya yada koruyucu herhangi bir materyale asla asla vermez.

Cıvata kafalarını yada farklı bir alanda yüksek sıcaklık oluşturmak istediğinizde yine Manyetik PDR cihazımız en büyük yardımcınız olacaktır. Zaman rölesi ile sabit zamanlama yada tetikleme sistemi ile süresiz indükleme gerçekleştirir. Metalin kalınlığına bağlı olarak ortalama 4-5 saniye maksimum süredir. Göçük düzeltmede ise bu süze çok daha düşük bir zaman aralığına sahiptir.

Cihazımız 24 ay garantilidir

.

0553 861 66 61

pdr çubuğu,pdr takım tezgahı,pdr takım stant,boyasız göçük düzeltme setleri,boyasız göçük düzeltme,pdr,boyasız göçük çektirme,boyasız göçük düzeltme ürünleri,göçük düzeltme seti,göçük düzeltme ürünleri,boyasız göçük düzeltme setleri,öpücük seti,servis ekipmanları,punta kaynak,boyayı bozmadan kaporta düzeltme,pdr onarım, boyasız kaporta düzeltme,boyayı bozmadan göçük çektirme, pdr ışık,manyetik göçük düzeltme,manyetik dolu hasarı,çanta tipi kaynak makinesi,çanta tipi kaynak makinesi tamiri,yalova kaynak makinesi tamiri,bursa kaynak makinesi tamiri,paintless dent removel,paintless dent repair,boyayı bozmadan kaporta düzeltme,kaporta boyasız göçük düzeltme,indiksiyon boyasiz hasar onarimi makinalari,mini onarım,oto mini onarımı,silikonlu çektirme,vakumlu çektirme, boyasız göçük düzeltme çubuğu, boyasız göçük düzeltme şişi, boyasız dolu düzeltme onarımı
  • #4484526
  • MEGA Foto
  • Karşılaştır
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Vasıta, Araç
  2. Yedek parça
  3. Otomobil ve Arazi Aracı
  4. Kaporta ve Karoser
  5. Bursa
  6. Osmangazi
  7. Çırpan Mah.
  • fiat stilo motor beyni çıkma

    orjınal çıkma stilo beyin devrimoto orjınal çıkma yedek parça ...

  • suzuki sx4 hb arka tampon 71811-80j00-5pk

    Suzuki Sx4 Hb Arka Tampon 71811-80J00-5PK Detaylı Bilgi Ve Yedek Parça Seçene ...

  • suzuki sx4 hb arka tampon alt bakaliti 71860-79j00-799

    Suzuki Sx4 Hb Arka Tampon Alt Bakaliti 71860-79J00-799 Detaylı Bilgi Ve Yedek ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.