manisa salihlide sahibinden satılık zeytin tarlası

manisa salihlide sahibinden satılık zeytin tarlası

Ege » Manisa » Salihli
450.000₺
  • 450.000₺
    Ege » Manisa » Salihli
manisa salihlide sahibinden satılık zeytin tarlası
 
manisa salihlide sahibinden satılık zeytin tarlası manisa salihlide sahibinden satılık zeytin tarlası manisa salihlide sahibinden satılık zeytin tarlası manisa salihlide sahibinden satılık zeytin tarlası manisa salihlide sahibinden satılık zeytin tarlası manisa salihlide sahibinden satılık zeytin tarlası
manisa salihli'de çapaklı köyü çiftlik mevkiinde satılık 45 dönümlük zeytin tarlası. zeytinin cinsi trilya olup ağaçların yaşı 5 ve 7 arasında değişmektedir. tarla köye yakındır, yolu vardır. damlalama sulama sistemi, artezyen kuyu ve elektrik sistemi mevcuttur, özel trafodan hak verilir. ağaç dikimi 6ya 6 şekilde yapılmıştır. resimlerde de görüleceği gibi içinde 110 yıllık bir palamut ağaç barındıran, seyirlik manzarası olan, güzel ve verimli bir arazidir. acil ihtiyaçtan dolayı satılıktır. zeytincilik yapmak isteyen veya yatırım yapmak isteyen alıcılar için çok uygun bir fırsattır.
  • #3390999
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.