malatyada sahibinden kiralık daire

malatyada sahibinden kiralık daire

Doğu Anadolu » Malatya » Yeşilyurt
450₺
  • 450₺
    Doğu Anadolu » Malatya » Yeşilyurt
malatyada sahibinden kiralık daire
 
malatyada sahibinden kiralık daire malatyada sahibinden kiralık daire malatyada sahibinden kiralık daire malatyada sahibinden kiralık daire malatyada sahibinden kiralık daire malatyada sahibinden kiralık daire
Dairemiz Manas Evleri Altınordu sitesi B blok 3. kat site içerisine bakan 148 metrekare, havadar önü açık olup oturuma hazırdır. spot lambaları takılmış, .Demirdöküm şofben taktırılmış olup aboneliği yapılmıştır. Evin her odasında ithal duvar kağıdı(salonun tavanında da vardır) vardır. Kapılar Amerikan kapı, mutfak dolabı Tepe mutfaktan, ankastre Frankedir. Vestiyeri, kiler dolabı, tuvalet dolabı, banyo dolabı, yatak odasında bay ve bayan giysi dolabı olmak üzere iki giysi dolabı, yatak odasında tuvalet aynası, ebeveyn banyosu, lavabolar hilton lavabo vs gibi masraf çıkaracak herşey yapılmıştır. Site 7500 metrekare üzerine kurulmuş ve 3 bloktan oluşmuştur.Blokta çift asansör vardır.Sitede Yüzme havuzu, hamam, sauna, çocuk oyun alanı, fitness salonu gibi çok amaçlı salon bulunmaktadır. Sitenin güvenlik kameraları, üç güvenliği, iki kapıcısı bulunmaktadır.
  • #3703649
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.