malatyada devren satılık fast food restoran

malatyada devren satılık fast food restoran

Doğu Anadolu » Malatya » Battalgazi
25.000₺
  • 25.000₺
    Doğu Anadolu » Malatya » Battalgazi
malatyada devren satılık fast food restoran
 
malatyada devren satılık fast food restoran malatyada devren satılık fast food restoran malatyada devren satılık fast food restoran malatyada devren satılık fast food restoran malatyada devren satılık fast food restoran malatyada devren satılık fast food restoran
Malatya'nın en hareketli ve cazibe merkezlerinden biri olan Kanalboyu'nda bulunan Ayvalık Tost fast food restoranımızı, atama nedeniyle şehir değişikliğinden dolayı devren satıyoruz. Bir Franchising zinciri olan Ayvalık Tost isim hakkı da alınmıştır. İşyerimiz ekipmanlarıyla, mevcut müşterileriyle, anahtar teslim çalıştırılmaya hazırdır. Aynı zamanda Yemek Sepeti üyesidir. İşyerimizde hepsi yaklaşık bir yıl önce sıfır alınmış olan endüstriyel ekipmanlar mevcuttur. Dükkanın yıllık kirası 7 bin 500 liradır ve iki ay önce senelik ödenmiştir. Çalışma ruhsatı vs hepsi mevcuttur.
  • #4178648
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.